Prodej rodinného domu s pozemkem 1.086 m2 - Slavkov u Brna

Prodej rodinného domu s pozemkem 1.086 m2 - Slavkov u Brna
  • Adresa Slavkov u Brna
  • Ev. č. RT1074-N/RSB/20814/24
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 250 m²

8 950 000 Kč

neplatíte provizi

 

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve Slavkově u Brna, ideální pro vícegenerační bydlení nebo pro kombinaci bydlení s podnikáním. Dům se nachází na velkém rovinatém pozemku, který zahrnuje hospodářské stavby a nese charakter zemědělské usedlosti. Tento prostorný dům nabízí množství možností využití dle vašich potřeb a představ, ať už plánujete rodinný život, nebo chcete rozvíjet vlastní podnikatelské aktivity. Dům je prostorný a světlý, s praktickým uspořádáním interiéru, které umožňuje snadnou orientaci a maximální využití prostoru. K domu náleží větší zahrada, ideální pro pěstování zeleniny nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. Hospodářské stavby pak poskytují dostatek místa pro uskladnění nářadí, zahradní techniky či jako dílnu.
Slavkov u Brna je oblíbené město s bohatou historií a veškerou občanskou vybaveností. Nachází se zde školy, obchody, lékaři a kulturní zařízení, což zaručuje komfortní a pohodlné bydlení. Město je proslulé svým zámkem a golfovým hřištěm, které lákají nejen místní obyvatele, ale i turisty. Navíc je město skvěle dostupné jak autem, tak veřejnou dopravou, což z něj činí ideální místo pro rodiny i podnikatele.
Tento rodinný dům představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s potenciálem. Ať už plánujete žít v klidném a příjemném prostředí nebo hledáte vhodné místo pro podnikání, tento dům vám může poskytnout vše, co potřebujete. Spojuje v sobě historické kouzlo lokality a moderní pohodlí.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSlavkov u Brna
OkresVyškov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná250 m²
Plocha pozemku1.086 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Sklepano
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti