Prodej rodinné domy, 134 m² - Bohdalice-Pavlovice

Prodej rodinné domy, 134 m² - Bohdalice-Pavlovice
  • Adresa Bohdalice-Pavlovice
  • Ev. č. RT1303-38220
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 134 m²

11 990 000 Kč

 

Prodej rodinné domu 134 m2 s pozemkem 608 m2 - Rezidence Bohdalice

V rámci jedinečného projektu Rezidence Bohdalice nabízíme moderní samostatně stojící rodinný dům typu C s dispozicí 5+kk, ideální pro rodiny, které hledají pohodlné a prostorné bydlení. Tento dům poskytuje komfortní řešení s celkovou plochou 178 m2.

V přízemí (1. NP) najdete obývací prostor spojený s kuchyní o rozloze 31,2 m2, který nabízí přímý vstup na prostornou terasu o velikosti 22 m2 a do zahrady – ideální místo pro relaxaci a rodinné chvíle na čerstvém vzduchu. Kromě toho je zde samostatná koupelna a další pokoj, který můžete využít jako pracovnu nebo pokoj pro hosty.

Horní patro (2. NP) zahrnuje tři prostorné ložnice, velkou koupelnu a samostatnou toaletu, což zajišťuje dostatek soukromí a pohodlí pro každého člena rodiny.

Dům je vybaven samostatnou garáží o velikosti 24,1 m2 a krytým parkovacím stáním 22,1 m2, což poskytuje dostatek místa pro dvě auta a praktické úložné prostory.

Rezidence Bohdalice nabízí ideální bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Vyškova, Bučovic, Slavkova a Brna. V okolí najdete kompletní občanskou vybavenost – školy, obchody i zdravotní péči, přičemž samotné Bohdalice mají školu, školku, poštu a obchod.

Dům je součástí moderního projektu a je ideální pro rodiny, které hledají pohodlí a dostatek prostoru. Okolní příroda nabízí bohaté možnosti pro sport i relaxaci, ať už máte rádi procházky, cyklovýlety nebo klidné chvíle venku.

Tento dům je nyní k dispozici za zaváděcí cenu 11.990.000 Kč.
Nepropásněte šanci a zajistěte si své nové bydlení již nyní! Více informací naleznete na našem webu - rezidencebohdalice.cz

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBohdalice-Pavlovice
OkresVyškov
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha134 m²
Podlahová plocha178 m²
Plocha pozemku608 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (22 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceTelefon, Internet, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
OdpadVeřejná kanalizace