Prodej rodinné domy, 210 m² - Říčany

Prodej rodinné domy, 210 m² - Říčany
  • Adresa Široká 31/1, Říčany
  • Ev. č. RT1294-00081
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 210 m²

12 800 000 Kč

včetně provize a právního servisu poskytnutého advokátní kanceláří

 

Prodej rodinného domu s obchodním prostorem v centru Říčan, Široká ulice

Mimořádnou nabídku prodeje multifunkčního domu mohou ocenit všichni, kdo hledají výjimečnou lokalitu historického centra Říčan, rodinné bydlení s možností podnikání, či výjimečnou investici.

Původně koncový řadový cihlovo-kamenný dům z konce 19. století byl renovován do současné podoby, kdy disponuje dvěma podlažími, podkrovím s půdou a je částečně podsklepen. Je rozčleněn na obchodní prostory a úložné místnosti v přízemí a 2 bytové jednotky v prvním patře, z jedné se dále pokračuje do obytného podkroví.

Hlavním vchodem domu vejdeme do předsíně, po jejíž pravé straně pokračujeme do čtyř navazujících místností bez rekonstrukce, sloužících jako úložné prostory či dílna (vše celkem cca 40m2). Ze dvou z nich můžeme vyjít ven z domu. V čele předsíně se vpravo nachází dveře do sklepních prostor (cca 27m2), nalevo pak po schodišti vystoupáme do předsíně prvního patra, využívaného v současnosti jako dvě bytové jednotky. Byt napravo disponuje obytnou kuchyní (cca 12m2), jíž projdeme do pokoje (cca 22m2) s balkonem (cca 4m2), s orientací směrem k ulici a náměstí. V kuchyni je instalována kuchyňská linka, je zde oddělen prostor pro sprchový kout. Levý byt nabízí kuchyni (cca 10m2), koupelnu (cca 3m2), dále navazuje obývací pokoj (cca 18m2) a šatna s oknem (cca 7m2). Schody z obývacího pokoje nás zavedou do obytného podkroví v podobě dvou samostatných pokojů (cca 9 a 15m2), zastřešené terasy (cca 12m2) a toalety s umyvadlem (cca 2m2).
Do obchodních prostor v přízemí se vstupuje samostatným vstupem přímo z ulice, nyní s domem není propojeno. Nalezneme zde prodejnu a zázemí s toaletou (celkem cca 33m2).
Sklepní prostory s klenbami či půda nabízí další zajímavé možnosti k vybudování prostor k bydlení či podnikání.

Celková podlahová plocha místností je cca 183m2 plus sklep, půda a balkon/terasa (1.PP cca 27m2, 1.NP cca 74m2, 2.NP cca 80m2 a podkroví cca 29m2). Výměra pozemku je 158m2, je zastavěn domem s přístupovou cestou podél. Všechny výměry jsou orientační.

Dům má přípojky k obecnímu vodovodu, kanalizaci, elektřině a plynu. Vytápění je řešeno elektrickým kotlem pro ústřední vytápění, v obývacích pokojích waw či krbová kamna, připravené rozvody na tepelné čerpadlo, ohřev teplé vody zajišťují dva boilery. Průběžně do roku cca 2001 prošel dům renovacemi v podobě například výměn oken, vestavby podkroví, části rozvodů. V posledních letech kromě běžné údržby dům neprocházel větší renovací, je tedy předpoklad celkové rekonstrukce a vytvoření například většího rodinného bydlení, více menších bytů či kombinací obojího vytvořit rodinné zázemí s investičním charakterem či sídlem firmy. Energetická třída G. Vlastník si vyhrazuje právo výběru lepší nabídky.

Město Říčany zasazené v malebné krajině poblíž Prahy nabízí výbornou dopravní dostupnost díky blízkému napojení na dálnici, vlakovému a autobusovému spojení, stejně jako možnost aktivní relaxace v přírodě a bohaté zeleni. Samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost - školy, nákupy, sport, lékaři, banky, vše, co je dnes požadováno k pohodlnému a aktivnímu životu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaŠiroká 31/1, Říčany
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha210 m²
Plocha pozemku158 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Balkónano
Sklepano
DopravaVlak, Dálnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace