Prodej rodinné domy, 240 m² - Poreč

Prodej rodinné domy, 240 m² - Poreč
  • Adresa Poreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03316
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 240 m²

620 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Poreč, 240m2

Na západním pobřeží poloostrova, v bezprostřední blízkosti města Poreč, obklopený vinicemi a krásnou krajinou blízko moře, se nachází dům s bazénem o obytné ploše 240m2.
Na okraji obce omezený pozemek 1560m2 Vám nabízí naprosté soukromí.

Skládá se z přízemí a prvního patra. V přízemí jsou dvě ložnice, koupelna, toaleta, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, zatímco v prvním patře jsou další dvě ložnice se vstupem na terasu a koupelna.

Elegantní, středomořský styl konstrukce vás nadchne na první pohled. Uklidňující zemité tóny použité v interiéru vám dávají pocit skutečného domova.

Výhodou této nemovitosti je jistě prostorná zahrada s dětským hřištěm, grilem na dřevěné uhlí, bazénem 56 m2, garáží s vjezdem do domu a soukromým vstupem na pozemek.

V domě je vestavěný komín na krb, 5 klimatizací, ústřední topení na olej, omyvatelná fasáda německé kvality, truhlářství internorm (PVC+ALU), kamerový systém.
Na podlaze domu je položena dlažba, v pokojích laminát.

Rozhodně příležitost pro všechny, kteří hledají ticho, daleko od ruchu velkoměsta! Užijte si vlastní zahradu se středomořskými bylinkami a olivami s automatickým zavlažováním, doprovázené cvrlikáním ptáků.

Kdo jednou Istrii navštívil, vždy se na ni vrátil. V průběhu historie okouzluje lidi především svými přírodními krásami, pobřežím, plážemi a ostrovy, kopcovitou krajinou kontinentální části a bohatými lesy.
Mírné klima, teplé moře a blízkost hlavních námořních a pozemních cest dále podporovaly rozvoj cestovního ruchu na Istrii.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPoreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná240 m²
Plocha pozemku1.560 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2003
ZařízenýAno
GarážAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
TopeníJiné