Prodej rodinné domy, 602 m² - Plzeň - Bukovec

Prodej rodinné domy, 602 m² - Plzeň - Bukovec
  • Adresa Zemědělské náměstí 11/11, Plzeň - Bukovec
  • Ev. č. RT1388-xMVD7812
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 602 m²

18 500 000 Kč

 

Prodej, rodinné domy, Plzeň - Bukovec

Naše společnost nabízí k prodeji rodinné sídlo se zahradou a s impozantním výhledem do údolí na řeku Berounku. Nemovitost se nachází v Plzni - Bukovci. Předmětem prodeje jsou pozemky o celkové výměře 1.623 m2, rodinný dům a dům pro hosty s dvojgaráží evidovaný jako víceúčelová stavba.

Dům pro hosty o zastavěné ploše cca 108 m2 tvoří obytné patro s obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou a šatnou. V přízemí se nachází velká garáž pro dvě auta a dílna.

Hlavní budova o zastavěné ploše cca 151 m2 byla zkolaudována v roce 1998 a je postavena ve venkovském stylu stejně jako okolní zástavba. Přízemí domu tvoří hala, kuchyně s jídelnou, obývací pokoj s krbem, vnitřní bazén, sauna a technická místnost se zázemím pro vytápění, solární elektrárnu, atd.. V patře domu jsou pak dvě ložnice se společným balkonem, pracovna, koupelna a prostorná šatna. K užívání novým majitelům je pergola, vinný sklípek a udržovaná zahrada se dvěma jezírky.

Dům je napojen na obecní kanalizaci, vodu, elektřinu i plyn. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo země-vzduch, plynový kotel a alternativně kotel na tuhá paliva, který je umístěný v kotelně. K dispozici je vlastní studna. Na nepohledové ploché části střechy jsou umístěny solární panely. Dvoukřídlá vjezdová brána a garážová vrata jsou na elektrický pohon. Vnitřní bazén je vyhřívaný a je vybaven protiproudem. PENB prozatím nebyl dodán = uvádíme G. Některé výměry jsou uvedené orientačně .

Koupi doporučujeme náročnější klientele. Pro více informací či domluvení prohlídky volejte makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaZemědělské náměstí 11/11, Plzeň - Bukovec
OkresPlzeň-město
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha602 m²
Plocha pozemku1.364 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1998
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží2
Terasaano
Lodžieano
Bazénano
Sklepano
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové, Jiné