Prodej nadstandardního rodinného domu v Ostravě - Krásných Polích

Prodej nadstandardního rodinného domu v Ostravě - Krásných Polích
  • Adresa Ostrava - Krásné Pole
  • Ev. č. RT1194-00103
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 267 m²

info v RK

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji rodinný dům v prestižní lokalitě Krásné Pole v Ostravě, který se nachází na rozlehlém rovinatém pozemku o výměře přes 1600 m2, přímo sousedícím s volnou přírodou a lesem. Tato poloha poskytuje ideální prostředí pro klidné a komfortní bydlení.

Dvoupodlažní dům, postavený v roce 1980 v prvorepublikovém funkcionalistickém stylu, nabízí velkorysou podlahovou plochu 265 m2 a dispozici 7+1, což umožňuje využití pro jedno- i dvougenerační bydlení. V přízemí se nachází garáž, dílna, kotelna, sklad, prádelna, společenská místnost s krbem a prosklené zádveří. V prvním patře jsou dvě ložnice, pracovna, obývací pokoj s balkónem, koupelna, kuchyně, samostatné WC, spíž a jídelna s kuchyní, ze které je vstup na lodžii s výhledem do zahrady.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující nové zastřešení, zateplení fasády, výměnu oken, dveří, a obnovu vodovodní a kanalizační přípojky. Přední část zahrady se vzrostlou zelení zajišťuje dostatek soukromí, zatímco zadní zahrada je rozdělena na odpočinkovou zónu s venkovním posezením, krbem a grilem, a na hospodářskou část, která dříve sloužila k pěstování plodin.

Dům má výbornou dopravní dostupnost, v blízkosti jsou zastávky tramvaje a autobusu, což umožňuje rychlé spojení s městem. Nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro podnikatele hledající klidné místo k bydlení či relaxaci.

Pokud máte zájem o bližší informace nebo prohlídku nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaOstrava - Krásné Pole
OkresOstrava-město
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná267 m²
Plocha pozemku1.600 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný

Podobné nemovitosti