Prodej rodinné domy, 144 m² - Olovnice

Prodej rodinné domy, 144 m² - Olovnice
  • Adresa Kralupská, Olovnice
  • Ev. č. RT1114-01742
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 144 m²

7 725 000 Kč

cena k jednání, cena za RD + stavební pozemek naproti RD, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 144 m2 - Olovnice

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Olovnice - nacházející se poblíž Kralup nad Vltavou. Klidná lokalita Olovnice nabízí pohodové bydlení s rodinou. Dům je postaven na pozemku o rozloze 370m2., a je ideální pro rodinu. Na pozemku se nachází vjezd, tudíž je zde parkovací stání pro 2 auta.

Dispozice domu: v přízemní části se nachází obývací pokoj, prostorná kuchyň s jídelním koutem, koupelna a WC. Spodní patro prošlo rekonstrukcí, jednalo se o obyvatelnou část domu. V horním patře se nachází další 2 pokoje Tato část domu nebyla tolik obyvatelná, je zde potřeba částečná rekonstrukce. Vytápění - plynová kotel, radiátory.
Voda veřejná, ale i studna. Fasáda domu působí příjemným dojmem. K domu náleží obrovská stodol, která se dá využít i jako prostor k podnikání nebo na uskladnění materiálu.

Prodej rovinatého stavebního pozemku k RD, naproti RD přes silnici, o velikosti 496 m2.

Pozemek 18/1 patří k RD Olovnice 39. Inzerce zadána společně s RD za cenu RD a pozemku, a zároveň i samostatně jako RD a pozemek zvlášť.

Na pozemku nejsou zavedeny inženýrské sítě. Při prodeji RD s pozemkem je napojena voda ze studny RD. Na pozemek je příjezdová cesta z místní komunikace. Pozemek je stavební . Nyní se na něm nachází okrasné rostliny a keře.

Obec Olovnice se nachází ve Středočeském kraji, v okrese Mělník. Kralupy nad Vltavou - 5 km, Mělník 20min.

Pozemní komunikace – Do obce vedou silnice III. třídy. Okrajem území obce prochází silnice II/240 Praha – Horoměřice – Kralupy nad Vltavou – Velvary – Roudnice nad Labem.
Železnice – Území obce Olovnice protínají dvě tratě, a to trať 110 Kralupy nad Vltavou – Slaný – Louny a trať 111 Kralupy nad Vltavou – Velvary. Železniční Trať 110 Kralupy nad Vltavou – Slaný – Louny je jednokolejná celostátní trať, doprava byla v úseku Kralupy–Zvoleněves zahájena roku 1884. Na trati 110 leží železniční stanice Olovnice. Železniční trať 111 Kralupy nad Vltavou – Velvary je jednokolejná regionální trať, doprava na ní byla zahájena roku 1882. Na trati 111 leží železniční zastávka Olovnice zastávka.

Veřejná doprava 2024

Autobusová doprava – V obci měla zastávky příměstská autobusová linka Kladno - Kralupy n. Vlt. - Mělník (v pracovních dnech 17 spojů, o víkendu 4 spoje) (dopravce Valenta Bus a Pohl Kladno, a. s.).
Železniční doprava – Na trati 110 v železniční stanici Olovnice zastavovalo v pracovních dnech 17 osobních vlaků a 1 spěšný vlak, o víkendech 11 osobních vlaků. Na trati 111 v železniční zastávce zastavovalo v pracovních dnech 16 osobních vlaků, o víkendech 13 osobních vlaků.

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKralupská, Olovnice
OkresMělník
Velikost3 pokoje
Užitná plocha144 m²
Plocha pozemku370 m²
Plocha zahrady496 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
Rok výstavby1919
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceBetonová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Studna
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace