Prodej rodinné domy, 124 m² - Okrug Gornji

Prodej rodinné domy, 124 m² - Okrug Gornji
  • Adresa Okrug Gornji, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03345
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 124 m²

720 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Okrug Gornji, Okrug, 124m2

Nabízíme Vám na prodej hezký dům nacházející se v první řadě u moře, který nabízí mimořádnou příležitost přeměnit jej na luxusní vilu.
Dům sestává ze suterénu, přízemí a prvního patra, což poskytuje pevný základ pro další rekonstrukce dle vlastního přání.
* Suterén obsahuje dvě ložnice, koupelnu, obývací pokoj a kuchyň, což z něj činí ideální prostor pro hosty nebo další rodinný obytný prostor. V přední části suterénu je krb, ideální pro grilování a užívání si teplých letních večerů.
* Přízemí obsahuje koupelnu, jeden pokoj, obývací pokoj, kuchyň a jídelnu. Terasa v tomto patře nabízí krásný výhled na moře a umožňuje vám užívat si venkovního prostoru po celý rok.
* V prvním patře, které je zcela nové a moderně zařízené, je obývací pokoj a jídelna, kuchyň, jedna ložnice a koupelna. Velká nezastřešená terasa v tomto patře je jako stvořená pro opalování a kochání se výhledem na okolní krajinu.

* Je zde možnost vybudování bazénu, který by ještě zvýšil úroveň luxusu a komfortu.
* Nová fasáda
* Nová střecha
* Nové rozvody elektřiny a vody
* Výjezd ze dvora na pláž
* Vlastnická a další dokumentace v pořádku.

Vzdálenosti:
- Split: 32 km
- Trogir: 2 km
- Letiště: 6 km

Vzdálenost od moře: 10m
Rok výstavby: 1989

Plocha pozemku bude doplněna.

Tento dům nabízí mimořádný potenciál pro přestavbu na luxusní vilu s možností úpravy dle vlastních přání a potřeb.

Ať už hledáte trvalé bydlení nebo luxusní rekreační dům, tato nemovitost je ideální příležitostí, jak si splnit své sny. Díky úžasné poloze, prostorným terasám a možnosti rekonstrukce se tento dům může stát dokonalým domovem pro vás a vaši rodinu. Investujte do této jedinečné příležitosti a vytvořte si svůj vlastní přímořský ráj.

Okrug Gornji je malebná vesnička ležící na ostrově Čiovo, spojená s pevninou mostem nedaleko města Trogir UNESCO. Okrug Gornji, známý pro své výjimečné pobřeží a křišťálově čisté Jaderské moře, přitahuje návštěvníky svými přírodními krásami a středomořským šarmem.

Letovisko nabízí různé pláže, od barevných oblázkových zátok po písečné pláže, což vytváří ideální prostředí pro relaxaci a užívání si slunce. Díky bohaté gastronomické nabídce, tradičním restauracím a kavárnám mohou návštěvníci zažít autentickou dalmatskou kuchyni.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaOkrug Gornji, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná124 m²
Plocha pozemku1 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1989
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod