Prodej rodinné domy, 250 m² -

Prodej rodinné domy, 250 m² -
  • Adresa Vrbátky, Svatobořice-Mistřín
  • Ev. č. RT1188-648632
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 250 m²

4 200 000 Kč

 

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Svatoboře - Mistřín, ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení s rozsáhlým pozemkem v blízkosti města Kyjov. Tento starý dům určený k rekonstrukci se nabízí k prodeji s pozemkem o celkové výměře 5 900 m², což nabízí široké možnosti využití a přizpůsobení dle vašich představ.

Dům je doplněn o hospodářská stavení, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří hledají prostor pro zemědělské aktivity nebo podnikání. Část pozemku je zastavěná, což poskytuje základ pro budoucí renovace a rozšíření. Zbytek pozemku je rozdělen na ovocný sad, který dodává místu jedinečné kouzlo, a louku, která je aktuálně nevyužitá, ale nabízí mnoho možností, například pro zahradničení nebo relaxační zónu.

Největší předností této nabídky je bezesporu velikost pozemku a možnost jeho plného využití. Rozsáhlý pozemek umožňuje realizovat různé projekty, ať už jde o rozšíření stávající stavby, zřízení nových obytných nebo užitkových prostor, či využití pro zemědělské a rekreační účely.

Tato nabídka je velmi atraktivní pro zájemce, kteří hledají klidné místo k bydlení s možností velkého rozvoje a využití rozsáhlého pozemku. Svatobořice jsou skvělou lokalitou, poskytující klid a zároveň dobrou dostupnost do města Kyjov.

Pokud máte zájem o více informací nebo byste si rádi domluvili prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Tento dům představuje jedinečnou příležitost pro vytvoření vašeho vysněného domova v krásném a klidném prostředí. Provize realitní kanceláře není zahrnuta v ceně a je ve výši 5% z kupní ceny vč. DPH. Ev. číslo: 648018.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVrbátky, Svatobořice-Mistřín
OkresHodonín
Velikost3 pokoje
Plocha užitná250 m²
Plocha pozemku5.900 m²
Plocha zastavěná366 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti