Prodej rodinné domy, 206 m² -

Prodej rodinné domy, 206 m² -
  • Adresa Václavovická 726, Šenov
  • Ev. č. RT1190-26773
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 206 m²

8 990 000 Kč

 

Naše společnost Vám zprostředkuje prodej rekonstruovaného rodinného domu 6 + kk, situovaného ve skvělé lokalitě pro rodinné bydlení v obci Šenov u Ostravy. Na nádvoří domu je vstupní široká brána, kterou vejdete či vjedete pohodlně autem na nádvoří se zámkovou dlažbou a parkovacími místy pro 4 auta. Vaše auto se vejde i do přístřešku u parkovací plochy nebo do samostatné garáže tamtéž. Na velké zahradě je zastřešený bazén, vybavená letní kuchyně s plynový grilem, posezení pro hosty a dva kotce pro psy s výběhem. O kvalitu trávníku se stará automatická sekačka.
Zadním vchodem od parkování nebo předním z terasy domu projdete do dvou obytných pater domu s byty 2+kk a 4+0. V přízemí obytné části domu je velká terasa se vstupem do obývacího pokoje s kuchyní s jídelním koutem, naproti je ložnice, koupelna a toaleta. Po schodišti vstoupíte do patra, kde jsou 4 pokoje - dětské nerušené zázemí.
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, jako záloha je zde také nový kondenzační plynový kotel se zásobníkem na teplou vodu. Vytápění v pokojích a kuchyni je podlahové, v patře jej zajišťují obnovené radiátory s novými termoventily. Dům je zateplen a má vakuová okna. To vše pomáhá k výborným tepelným charakteristikám domu a nízkým provozním nákladům. Přízemí domu je také klimatizováno.
V celém domě je wifi připojení optickým kabelem - internet a televize a také satelit.
Nad touto obytnou částí je velká půda stejných rozměrů jako patra. Nad ní zateplená valbová střecha s novou střešní krytinou. Celý dům je zateplen a prošel kompletní rekonstrukcí - plastová vakuová okna, nové rozvody elektřiny (měď), vody a odpadu (plast). Dům je možno odkoupit i s vnitřním vybavením a tudíž okamžitě bydlet. Rád Vás osobně provedu nemovitostí a zodpovím případné dotazy. Ev. číslo: 26773.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVáclavovická 726, Šenov
OkresOstrava-město
VelikostAtypický
Plocha užitná206 m²
Plocha podlahová206 m²
Plocha pozemku1.252 m²
Plocha zastavěná106 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Výtahne
Terasaano
Bazénano
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 296 nabídek

Podobné nemovitosti