Prodej rodinné domy, 84 m² - Neuměřice

Prodej rodinné domy, 84 m² - Neuměřice
  • Adresa Neuměřice 147
  • Ev. č. RT1435-862556
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 84 m²

6 990 000 Kč

bez poplatků

 

Přímé vlakové spojení Neuměřice, okr.Kladno - Praha, Masarykovo nádraží v ranních hodinách, s odjezdem v 6,47 hod. - příjezd do Prahy v 7,37 hod. a zpět v odpoledních hodinách je rovněž přímé spojení

Přímé vlakové spojení Neuměřice, okr.Kladno - Praha, Masarykovo nádraží v ranních hodinách, s odjezdem v 6,47 hod. - příjezd do Prahy v 7,37 hod. a zpět v odpoledních hodinách je rovněž přímé spojení z Prahy do Neuměřic. Ostatní vlakové spoje v průběhu dne do Prahy (Holešovice nádraží, Praha hlavní nádraží, Masarykovo nádraží) s přestupem v Kralupech nad Vltavou, vždy do hodiny v Praze.

Autobusové spojení je přes Slaný do Prahy - Veleslavín, Divoká Šárka.

Nabízíme v této lokalitě výstavbu RD o 2 Bytových jednotkách. Lokalita se nachází na jižním svahu v nejvyšším místě v Obci s hezkým výhledem. Jde o zděné stavby energeticky úsporné ve vyšším standardu, s tepelnými čerpadly voda-vzduch, teplovodní podlahové topení s optimálním teplotních spádem 30/40 s výraznou úsporou spotřeby elektrické energie na vytápění a ohřev TUV, okna s trojskly. Obě jednotky v RD budou navrženy dispozičně 4+kk o zastavěné ploše 105 m2, obytná plocha 84 m2 na pozemku 516 m2 ke každé jednotce. Domy je možné rozšířit za klientský příplatek. Klienti se stávají vlastníky pozemku před zahájením výstavby projektu.

Cena je za výstavbu bytové jednotky v RD včetně pozemku 516 m2 a DPH a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru domu (koupelna, WC, podlahové krytiny, interiérové dveře - materiál a práce). Dokončení interiéru od naší společnosti je za cenu 300 tis.Kč vč.DPH.

Obec Neuměřice je sportovně zaměřena - najdete zde fotbalový stadión, dále hřiště s umělou trávou, dětská hřiště, venkovní posilovny, diskogolf.

Detailní informace k postupu a harmonogramu koupě pozemku a výstavby RD na prohlídce pozemků v lokalitě.

Harmonogram:

1. září - říjen 2024 rezervace pozemků
2. duben - květen 2025 koupě pozemku 516 m2 za cenu 1,5 mil.Kč
3. červen - červenec 2025 výstavba sítí IS a komunikace - dle Smlouvy o dílo postupné financování výstavby sítí
za cenu 0,783 mil.Kč
4. srpen 2025 zahájení výstavby RD o 2 bytových jednotkách - postupné financování výstavby jednotek
dle uzavřené Smlouvy o dílo


Zajištujeme hypotéční poradenství u financování koupě pozemku a výstavby RD a dále i profesionální prodej stávajících nemovitostí klientů, kterými se bude hradit koupě pozemku a výstavba bytové jednotky v RD. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/862556-nabidka-prodej-domu-neumerice

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNeuměřice 147
OkresKladno
Velikost4 pokoje
Užitná plocha84 m²
Plocha pozemku516 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
ZařízenýNe