Prodej rodinné domy, 82 m² - Maslenica

Prodej rodinné domy, 82 m² - Maslenica
  • Adresa Maslenica, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03465
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 82 m²

365 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům Maslenica, Jasenice, 82m2

Zprostředkujeme Vám prodej krásného rekreačního domu v klidné lokalitě nedaleko města Zadar. Nemovitost se skládá z 82m2 celkové obytné plochy s pozemkem 255m2. Při stavbě této nemovitosti byly použity nejmodernější materiály a techniky.

Nemovitost se skládá ze dvou ložnic, koupelny a velkého prostoru, ve kterém je spojena kuchyň, jídelna a obývací pokoj. Ihned po výstupu z obývacího pokoje na vás čeká letní kuchyně s velkým krbem a ničím nerušeným výhledem na moře. K dispozici je také bazén a dvě parkovací místa ve dvoře.

Tato nemovitost se nachází pouze 270m od moře a je v blízkosti všech zařízení nezbytných pro každodenní život, jako jsou obchody, kavárny a restaurace. Relativní blízkost letiště Zadar (20 km), dobré napojení na dálnici, klidná a odlehlá poloha, to jsou jen některé z výhod, které z této nemovitosti dělají ideální volbu pro investici ve formě rekreačního domu nebo turistického pronájmu.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMaslenica, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha82 m²
Plocha pozemku255 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2022
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
Sklepano
TelekomunikaceInternet, Satelit
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace