Prodej rodinné domy, 280 m² - Loučovice

Prodej rodinné domy, 280 m² - Loučovice
  • Adresa Loučovice
  • Ev. č. RT1361-06600
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 280 m²

11 300 000 Kč

 

Prodej rodinného domu, Loučovice

Na prodej nabízíme rodinný dům se samostatným garážovým stáním a přilehlým pozemkem. Tato nemovitost se nachází na okraji obce Loučovice přímo u hlavní komunikace.

Dům je velmi prostorný a je rozdělený do třech podlaží.
V suterénu se nachází kotelna, která zajišťuje vytápění domu kombinovaným kotlem na dřevo a dřevěné uhlí a je zde také možnost vytápět elektro kotlem. Suterén také nabízí dílnu a další místnost, což poskytuje spoustu úložného prostoru.


První patro je dispozičně řešeno 3+1, které zahrnuje ložnici, kuchyň, obývací pokoj a jídelnu. Z obývacího pokoje a jídelny je přístup na balkón, který nabízí jedinečný výhled na horu Luč a malebnou řeku Vltavu. V koupelně, kuchyni a předsíni je instalováno moderní podlahové vytápění i radiátory, ve všech ostatních místnostech je vytápění zajištěno pomocí radiátorů.


Podkroví bylo vybudováno jako samostatný byt s dispozicí 3+1, který poskytuje další možnost využití pro vícečlennou rodinu nebo pronájmu.

Dům je konstruován z kombinace kamene a cihel, což zajišťuje jeho pevnost a trvanlivost. Střecha je pokryta pozinkovaným plechem. Okna jsou plastová, což zajišťuje vysokou izolaci a minimalizuje tepelné ztráty.


Kromě samotného domu je součástí nabídky také prostorné garážové stání pro dvě auta a přilehlý pozemek, který tvoří jeden celek s hlavní stavbou a přístupem k lesu.

Nemovitost se nachází v klidné části obce Loučovice, která se rozprostírá mezi populárními turistickými destinacemi Lipnem nad Vltavou a Vyšším Brodem a je ideální pro rodinné bydlení. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, jako jsou obchody, školy, školky a lékařské zařízení. Okolí nabízí také mnoho možností pro aktivní odpočinek a sportovní aktivity, například procházky, cykloturistiku, vodní sporty, lyžování a rybaření.



Pokud hledáte praktický rodinný dům s výhledem na přírodní krásy této lokality, tato nemovitost je pro Vás ideální volbou. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaLoučovice
OkresČeský Krumlov
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha280 m²
Plocha pozemku2.138 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické