Prodej rodinné domy, 84 m² - Frymburk - Blatná

Prodej rodinné domy, 84 m² - Frymburk - Blatná
  • Adresa Frymburk
  • Ev. č. RT1188-649088
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 84 m²

8 950 000 Kč

Cena včetně právního servisu a provize RK.

 

Prodej rodinné domy, 84 m² - Frymburk - Blatná

Naše společnost Vám zprostředkuje prodej rodinného domu se zahradou v obci Blatná, v malebném šumavském podhůří u městečka Frymburk,

Jedná se o úspornou montovanou dřevostavbu z moderních materiálů (dřevovláknité desky Rigidur, ovčí vlna Insofleece) s dispozicí 5+kk, která nabízí: obývák s kuchyňským koutem o 21,1 m², dvě ložnice o 6,2 m² a 8,6 m², samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem v prvním nadzemním podlaží a dva pokoje o 8,3 m² a 12 m² ve vestavěném podkroví. K dispozici je též průchozí prosklená veranda o 14,5 m² s přístupem s obýváku u jižní strany domu.

Součástí nabídky je též pěkná udržovaná zahrada se zahradním domkem, skleníkem, jezírkem, záhony, keři, ovocnými stromy a s včelími úly u jižní hranice pozemku.

Celková plocha pozemků 767 m², z toho domem zastavěná 68 m². Parkování na pozemku. Voda z vlastního vrtu, topení tepelným čerpadlem plus Infračervenými topnými panely v podkroví, odpad sveden do vlastní ČOV.

Dojezdová vzdálenost na Lipensko, konkrétně do Frymburka 4,6 km, do Českého Krumlova pak 19km. V létě je okolí využívané zájemci o pěší turistiku, cyklistiku, vodní sporty, rybaření atd., v zimě zejména lyžaři (poblíž se nachází sjezdovka na Martě s vlekem, mezi Frymburkem a Lipnem nad Vltavou běžecké tratě areálu Kramolín). Okolí je protkáno turistickými značkami a cyklistickými trasami. Nejvýznamnější cyklotrasou je šumavská cyklostezka, vedoucí z Vyššího Brodu přes Lipno nad Vltavou po levém břehu Lipna až do Nové pece.


S případným získáním hypotéky vám ochotně pomůže náš finanční specialista. Komplet foto na stránkách zprostředkovatele naše společnost/kejsar. Ev. číslo: 648474.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaFrymburk
OkresČeský Krumlov
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha84 m²
Plocha pozemku767 m²
Zastavěná plocha68 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaMontovaná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
TelekomunikaceInternet
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné