Prodej rodinné domy, 173 m² - Litovel - Unčovice

Prodej rodinné domy, 173 m² - Litovel - Unčovice
  • Adresa Litovel - Unčovice
  • Ev. č. RT1374-00346
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 173 m²

4 500 000 Kč

+ provize RK

 

Prodej rodinného domu o 2NP v obci Litovel - Unčovice

V zastoupení majitele Vám realitní kancelář ALLE reality&development s.r.o. exkluzivně nabízí prodej parcely o celkové rozloze 1.622 m2, na které se nachází rodinný dům o 2NP, se sedlovou střechou, částečně podsklepený, s nevyužívaným podkrovím, kdy ve 2NP je jeden stavebně upravený pokoj, ostatní neupraveno. Dispozičně je dům rozdělen na 2 byty, kdy v pravé části je byt vel. 3+1 a v levé části byt vel. 2+1 se společným hygienickým příslušenstvím. Do objektu je přiveden veřejný vodovod, kanalizace, plyn a elektřina. Vytápění je ústřední s kotlem na zemní plyn a na TP, ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem.
Ve dvorní části se nachází hospodářská budova, zděná kůlna, přístřešek s udírnou a dřevěný dřevník. V zadní části dvora se nachází stodola. Díky přístupu na pozemek z obou stran je možné rozdělení pozemku a výstavby dalšího domu.
Objekt se nachází v užším centru místní části Litovel - Unčovice. Okolní zástavbu tvoří obdobné rezidenční objekty. Dopravní spojení s okolím zajištěno autobusy, vlakem a napojením na dálnici D35. Ve městě Litovel se nachází veškerá občanská vybavenost běžná pro města dané velikosti (obchodní síť, školy, školky, banky, sportovní areály, poliklinika, pošta atd.)

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaLitovel - Unčovice
OkresOlomouc
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha173 m²
Plocha pozemku1.622 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná