Prodej rodinného domu (4+1 a 3+1) 250 m2 - Praha - Jesenice

Prodej rodinného domu (4+1 a 3+1) 250 m2 - Praha - Jesenice
  • Adresa Průhonická, Jesenice
  • Ev. č. RT1260-00748
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 250 m²

15 990 000 Kč

Nabídka zahrnuje dva samostatné byty - 4+1 a 3+1

 

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu, který se nachází v klidné části Jesenice u Prahy, v ulici Průhonická. Dům je patrový (užitná plocha 250 m2), má dva samostatné byty a je částečně podsklepený (40 m2). K domu přiléhá garáž (30 m2). Byt v přízemí má dispozici 4+1, z prostorné haly se vstupuje do všech pokojů i kuchyně. Obývací pokoj je spojen francouzským oknem se vstupem na terasu, kde najdeme gril s posezením. Byt v patře má dispozici 3+1, komoru a velký balkon přístupný z obývacího pokoje.

Dům je obklopen krásnou, udržovanou zahradou (803 m2) s vzrostlými stromy, keři a malým jezírkem. Pro letní osvěžení slouží zahradní sprcha. Zastavěná plocha včetně garáže je 157 m2. Dům byl postaven v osmdesátých letech a byl průběžně pečlivě udržován. Před osmi lety proběhla rekonstrukce obou koupelen. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, ve sklepě zůstal kotel na tuhá paliva. Nabízí se ideální možnost využití původního komínu k instalaci oblíbených krbových kamen. Okna jsou dřevěná, špaletová, konstrukce z tvárnic Porfix, střecha Tondach.

Jesenice je dynamicky se rozvíjející město, kde najdete vše, co potřebujete ke spokojenému životu – rozsáhlé nákupní možnosti v oblíbených řetězcích, malé obchůdky, školy, školky, zdravotnická zařízení, služby a sportoviště. Lokalita je doslova protkaná cyklostezkami. Má skvělé dopravní spojení na Prahu, zajištěné několika autobusovými linkami, a nájezd na okruh je cca 1 km. Za zmínku stojí i probíhající výstavba nové trasy metra D, která bude končit na Písnici.

Neváhejte s prohlídkou, bližší informace na vyžádání.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPrůhonická, Jesenice
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná250 m²
Plocha pozemku960 m²
Plocha zahrady803 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Výtahne
PlynPlynovod

Podobné nemovitosti