Prodej rodinné domy, 84 m² - Istarska županija, Tinjan

Prodej rodinné domy, 84 m² - Istarska županija, Tinjan
  • Adresa Istarska županija, Tinjan, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02593
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 84 m²

340 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům se zahradou a bazénem - Tinjan, Istrie 84m2

Nabízíme na prodej dvojdomek v blízkosti Tinjan, postavený v roce 2022. Dům má rozlohu 84 m2 a rozkládá se na dvou podlažích, se zahradou 268 m2 a dvěma parkovacími místy.

Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj, kuchyň a jídelna v konceptu open space, koupelna a komora. Z obývacího pokoje je východ na terasu a k bazénu. V prvním patře jsou dvě ložnice, koupelna a prádelna.

Vytápění a chlazení zajišťují klimatizace, přičemž první fáze centrálního vytápění peletami je již realizována. Díky dobré tepelné izolaci je chlazení v létě prakticky zbytečné.

Všechny potřebné vymoženosti pro každodenní život jsou v blízkosti, takže umístění je praktické a funkční. Vzhledem ke klidnému prostředí a příznivé poloze představuje tento dům výbornou investici k bydlení nebo k turistickým účelům.

Tinjan, městečko nedaleko Pazinu, na kopci nad Limskou dragou, 408 obyvatel (2011), sídlo stejnojmenné obce. Nachází se podél okresní silnice Pazin-Poreč a křižovatky silnic do Muntrilj, Kringy a Sveti Petar u Šuma, na okraji krasové plošiny nad úrodnou, hluboce zaříznutou Dragou.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): A+

Dům je vzdálen od moře 15km.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaIstarska županija, Tinjan, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná84 m²
Plocha pozemku268 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Rok výstavby2022
ZařízenýAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové