Prodej rodinné domy, 258 m² - Hýsly

Prodej rodinné domy, 258 m² - Hýsly
  • Adresa Hýsly
  • Ev. č. RT1403-02897
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 258 m²

6 499 000 Kč

 

Prodej, rodinný dům 4+kk a 2+kk, zahrada a soukromí, 1152 m2, Kyjov, Hýsly

Tahle stavba má několik výhod. 1) nemusíte čekat na vyřízení stavebního povolení, 2) dispozici si ještě klidně můžete upravit, 3) zvolit si barvy a design svého interiéru, 4) pokračovat klidně i přes zimu, protože už je uzavřená konstrukce.
Díky svému umístění v zeleni nabízí tento solitérní dům všechno soukromí a to nejen uvnitř, ale i na zahradě.

Před domem je počítáno s dvou garáží a minimálně s jedním parkovacími místem. Celková rozloha pozemku je 1152 metrů čtverečních, z toho zastavěná je 234 m2. Na zahradě tak zůstane dostatek místa prto vaše koníčky a aktivity.

Dispozičně se jedná o čtyři kákáčko, tedy tři samostatné ložnice a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Dvě koupelny, dvě šatny, technická místnost, terasa...je tady opravdu vše a to jsme se ještě nedostali do dolního bytu. Ten má jak samostatný vstup, tak i schodiště z předchozího patra (lze uzamčít). Můžete tedy dolní dva kákáčko buď pronajmout nebo mít ubytovanou návštěvu s veškerým komfortem a zázemím.

Dům dostane výjimečný vzhled po realizaci ochozu, který je naprojektovaný z čelní strany domu, dále kolem kuchyně a obýváku až na odpočinkovou terasu. Rozbije tak výšku nejvyšší strany domu.

Přístup na zahradu je i z komunikace za domem a dále možnost dokoupit navazující pozemek, který by ještě více zpřístupnil příjezd. Se starostou obce je domluvena výměna pozemků tak, že dojde k zarovnání hranice.

V kupní ceně je i na míru zhotovené elektrické podlahové topení do celého domu.

Při projekci se myslelo na úspornost, na průkaze PENB najdete hodnotu velmi úsporná. Rozpočet na dodělání máme z roku 2021, tak si to spolu můžeme na prohlídce přepočítat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaHýsly
OkresHodonín
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha258 m²
Plocha pozemku1.152 m²
Zastavěná plocha234 m²
Plocha zahrady918 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Bezbariérovýano
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano
Sklepano
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace