Prodej rodinné domy, 265 m² - Hostomice

Prodej rodinné domy, 265 m² - Hostomice
  • Adresa Hostomice
  • Ev. č. RT1362-0274-NP00585-1
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 265 m²

6 400 000 Kč

vč. právního servisu a provize RK

 

Prodej, Činžovní domy, 265 m2 - Hostomice

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím komerční objekt, který je v současné době využíván jako nájemní dům. Vhodné k bydlení, podnikání, pronájmu bytových i nebytových prostor.

Jedná se o dvoupodlažní budovu s podkrovím a sklepem rozdělenou na tři bytové jednotky. Dům prošel v roce 2018 kompletní rekonstrukcí včetně fasády se zateplením, střechy, plastových oken a rozvodů elektřiny. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod a na pozemku se nachází septik. Každá bytová jednotka má vlastní krbová kamna a bojler na ohřev vody. Dům je z části podsklepen. Budova byla postavena v roce 1920. Za domem se nachází menší vydlážděný dvůr.

V přízemí se nachází byt, který je určen ke kompletní rekonstrukci.
V 1. patře je bytová jednotka 3+1, která je po kompletní rekonstrukci. V bytě se nachází kuchyn, obývací pokoj, ložnice, koupelna spojená s WC, komora a chodba. V kuchyni je nová kuchynská linka s ledničkou, elektrickou troubou, myčkou a varnou deskou. V koupelně se nachází vana, umyvadlo se zrcadlovou skřínkou, pračka a bojler. V obytných částech jednotky je na zemi položena plovoucí podlaha, na chodbě a koupelně je dlažba.
V posledním patře se nachází byt o dispozici 3+1. Byt prošel celkovou rekonstrukcí. Dispozice a vybavení bytu je setejné jako v 1.patře.

Za domem se dále nachází bungalov. Jedná se o dvoupodlažní budovou, ke které náleží garáž. Jednotka není v katastru nemovitostí vedena jako stavba k bydlení. Jedná se o hrubou stavbu určenou k dokončení. Budova prošla rekonstrukcí v roce 2018 včetně fasády, rozvodů elektřiny, plastových oken a dveří.

Pokud objekt vyhovuje Vašim požadavkům, kontaktujte mě ohledně dalších informací. Financování Vám rádi zajistíme v kompletním servisu služeb.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaHostomice
OkresTeplice
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha265 m²
Plocha pozemku409 m²
Zastavěná plocha157 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhováníIhned
ZařízenýAno
Výtahne
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik