Prodej rodinné domy, 142 m2 - Dolní Kounice

Prodej rodinné domy, 142 m2 - Dolní Kounice
  • Adresa Antonínská, Dolní Kounice
  • Ev. č. RT1174-00004
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 142 m²

6 787 200 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na adrese Antonínská, Dolní Kounice. Tento rodinný dům disponuje dvěma bytovými jednotkami o dispozici 2+1 a 1+1. V případě uzpůsobení pro život jedné rodiny se nabízí snadné předělání na 4+1. Je tak ideální volbou pro rodinu hledající pohodlné bydlení v klidné a malebné oblasti Jižní Moravy.

Prohlídka pro představu:
Hned po příchodu do rodinného domu je předsíň se stropním úložným prostorem. Pro projití se na levé straně nachází samostatná kuchyně a vedle ní pokoj. Za kuchyní následuje průchozí koupelna, kterou lze projít do dílny a sklepa, přičemž druhou stranou se dá dokola vrátit zase zpět do příchodové chodby. Ve středu domu se tak nachází malý dvorek se schodištěm na terasu. Po projití dílnou, ještě před návratem do předsíně, se nachází schodiště do prvního patra. Nahoře, po vyjití schodů, se ocitneme u druhé kuchyně, za kterou následuje další samostatný pokoj. Dále je na patře samostatný vchod do ložnice. V patře se nachází druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Z této chodby nad schodištěm se dá také projít na terasu, která je spojená s dvorkem níže. Za terasou následuje zahrádka, která je usazená na skalce za domem.

Technické parametry nemovitosti:
Dům o podlahové ploše 87,65 m2 v přízemí a 54,52 m2 v patře, k tomu terasa o rozloze 25,82 m2, nabízí dostatek prostoru pro rodinný život. Další prostory zahrnují dílnu (12 m2), spíž (0,9 m2) a kotelnu (3,2 m2). Sklep o velikosti 8 m2 je vytesán ve skále a nabízí praktický úložný prostor. Pozemek dle katastru má celkovou plochu 132 m2 a parkování je možné před domem. Dům je napojen na plyn a má vlastní studnu. Stav nemovitosti je dobrý a konstrukce je smíšená, převažující cihla. Dům je vybaven vlastním kondenzačním plynovým kotlem Buderus. Elektřina v domě je v mědi s voltáží 230 V, 380 V. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Výhody bydlení v Dolních Kounicích:
Dolní Kounice, malebné město s bohatou historií a krásnou přírodou, leží přibližně 25 km jihozápadně od Brna a nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, škol a sportovních zařízení. Historické památky jako hrad, klášter Rosa coeli nebo židovský hřbitov dodávají městu jedinečný ráz. Pro milovníky přírody a aktivního odpočinku jsou zde krásné turistické trasy a cyklostezky, které vedou okolní krajinou a umožňují objevování skrytých krás regionu.

Financování:
ZFP Reality Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti nejen v oblasti hypotéky, ale také pojištění majetku.

Pro bližší informace a prohlídku kontaktujte našeho realitního zprostředkovatele.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost bydlení v Dolních Kounicích!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaAntonínská, Dolní Kounice
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná142 m²
Plocha pozemku132 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Terasaano (26 m²)
Sklepano (8 m²)
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti