Prodej rodinného domu 3+1, 100 m2 - Dobšice, Znojmo

Prodej rodinného domu 3+1, 100 m2 - Dobšice, Znojmo
  • Adresa Brněnská, Dobšice
  • Ev. č. RT1026-01200
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 254 m²

3 217 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prostorný dům v původním stavu určený ke kompletní rekonstrukci, zato v žádané lokalitě s obchodem, školou a školkou v těsné blízkosti!

+ 3+1
+ 100 m2
+ 2 garáže
+ dvorek 25 m2
+ terasa 20 m2
+ vhodný k rekonstrukci

Nebojíte se kompletní rekonstrukce a umíte odhalit potenciál nemovitosti? Tady ho je spoustu. Z tohoto rodinného domu 3+1 ležícím na Brněnské ulici v Dobšicích můžete vybudovat moderní bydlení s terasou a garáží, nebo třeba více bytových jednotek s vlastními parkovacími místy.

Největší výhodou této nemovitosti je s ohledem na její aktuální stav samozřejmě lokalita. Obec Dobšice poskytuje kompletní občanskou vybavenost, řadu vinných sklípků, funguje zde fotbalový klub a je téměř srostlá se Znojmem, od kterého ji dělí jen pár stovek metrů. Jezdí zde městská hromadná doprava. Pár kroků od domu budete mít k dispozici prodejnu potravin, základní a mateřskou školu i zastávku MHD.

Dům vyžaduje rekonstrukci a v aktuálním stavu poskytuje dispoziční řešení 3+1 s plochou 100 m2. Sestává z kuchyně, obývacího pokoje, 2 dalších pokojů a koupelny s toaletou. Nabízí ale také mnoho dalších prostor. Disponuje dílnou, komorou, mansardou, 2 garážemi (33 m2 a 24 m2), dvorkem, terasou a malou předzahrádkou. Nechybí ani velké půdní prostory.

Dům je připojený na plyn, elektřinu, vodu i kanalizaci. V případě kompletní rekonstrukce můžete využít dotačního programu Nová zelená úsporám, kde můžete získat zajímavou finanční podporu na přestavbu.

Zaujala vás tato nemovitost? Ozvěte se mi a já vám ji ráda blíže představím na společné prohlídce. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBrněnská, Dobšice
OkresZnojmo
Velikost3 pokoje
Plocha užitná254 m²
Plocha podlahová100 m²
Plocha pozemku24 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Počet garáží2
Terasaano (20 m²)

Podobné nemovitosti