Prodej rodinné domy, 154 m² - Brloh u Přelouče

Prodej rodinné domy, 154 m² - Brloh u Přelouče
  • Adresa Brloh
  • Ev. č. RT1435-868671
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 154 m²

4 990 000 Kč

bez poplatků

 

Prostorný rodinný dům s udržovanou zahradou v Brloze Hledáte klidné místo pro rodinný život? Tento útulný dům v malebné obci Brloh je ideální volbou! S celkovou plochou pozemku 820 m2 a zastavěnou pl

Prostorný rodinný dům s udržovanou zahradou v Brloze

Hledáte klidné místo pro rodinný život? Tento útulný dům v malebné obci Brloh je ideální volbou! S celkovou plochou pozemku 820 m2 a zastavěnou plochou 154 m2 nabízí dostatek prostoru pro vaše nápady a plány.

Základní parametry:
Plocha pozemku: 820 m2
Zastavěná plocha: 154 m2
Počet podlaží: 1
Počet bytů: 1
Druh vytápění: Centrální domovní (kotel ve stavbě)
Připojení na vodovod: Ano
Připojení na kanalizační síť: Žumpa, jímka, septik
Připojení na rozvod plynu: Plyn z veřejné sítě

Dispozice domu:
Dům se skládá z předsíně, vstupní chodby, menší kuchyně, koupelny a samostatného WC, obývacího pokoje, jídelny, ložnice a dalšího pokoje vhodného jako pracovna či dětský pokoj. Nechybí ani spíž pro další úložný prostor. Nevyužívaná půda nabízí možnosti pro budoucí úpravy a rozšíření.

Klíčové vlastnosti:
Udržovaná zahrada: Vychutnejte si slunné chvíle na zahradě, která nabízí absolutní soukromí. Je tu dostatek prostoru pro bazén, pergolu nebo vlastní pěstování potravin.
Garáž se sklepem a dílnou: Praktický prostor s zastavěnou plochou 48 m2 pro vaše nářadí a projekty, ideální pro kutily. Garáž můžete využít na pozemku také jako skladovací prostor nebo pro parkování.
Prostor pro skladování paliva: Dům disponuje také kotelnou, která sloužila k uskladnění dřeva a uhlí, což přidává na praktičnosti.
Výměna oken: V roce 2012 byla provedena výměna oken za plastová, což zajišťuje lepší tepelnou izolaci.
Možnost budoucího rozšíření: Nevyužívaná půda poskytuje skvělé příležitosti pro další úpravy a přizpůsobení dle vašich potřeb.
Parkování: Parkování je možné jak na pozemku, tak před bránou u cesty.

Skvělá lokalita:
Dům se nachází v klidné části obce na slepé ulici, nedaleko obecního úřadu, obchodu a hostince. Obec Brloh nabízí bohatý společenský život s tenisovými kurty a pravidelnými akcemi pro občany, jako jsou plesy a výlety do divadel. Skvělá dostupnost do Přelouče (6 minut) a Pardubic (25 minut) zajišťuje pohodlné dojíždění.

Pokud máte zájem o tento domov, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vaše dotazy a domluvu na prohlídce. Tento dům čeká právě na vás! Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868671-nabidka-prodej-domu-brloh

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBrloh
OkresPardubice
VelikostAtypický
Užitná plocha154 m²
Plocha pozemku820 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno