Prodej rodinné domy, 135 m² - Kojice

Prodej rodinné domy, 135 m² - Kojice
  • Adresa Kojice 31
  • Ev. č. RT1232-00078
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 135 m²

4 900 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

RD s vejminkem, stodolou a zahradou

Předmětem prodeje je rodinný dům, umístěný v intravilánu obce Kojice, v klidné části, neboť byl vytvořen obchvat kolem Kojic a je zde klid.
Dům disponuje vjezdem s plechovými vraty, dvorem, stodolou a další stavbou-vejminkem. Stav nemovitostí je původní (břízolitová omítka, udržovaný. Stavbu si můžete zrekonstruovat dle vašich potřeb, ale určitě nabízí spoustu možností, jak uchopit přestavbu a užívání.
Dispozice prvního domu jsou - předchodbička, koupelna, WC, obývací pokoj, kuchyně se spíží, ložnice. Elektřinu majitel udělal novou. Do tohoto domu je přiveden plyn, topí se jím a voda je čerpána ze studny Kanalizace obecní.
Co se týká stodoly, je postavena ze směsného zdiva, převážně z kamene.
Další stavba stojí proti hlavní budově, využívala se jako vejminek. Jsou zde dva komíny a kamna. Dvě místnosti plnily funkci ložnice a obývacího pokoje.
Ke každé stavbě patří několik vstupů do různých přístavků, např. prádelna, dílnička, chlév, sklad na zahradní nářadí. U každé jsou také schody na půdu. Prostě spousta prostoru k využití :-).
Obec je na vlakovém spoji a tudíž další možnost dopravy. Nedaleko jsou Chvaletice, kde je kompletní občanská vybavenost. Směrem na druhou stranu je Týnec nad Labem a tam je také vše komplet. Větší města- Kolín , Přelouč, Chlumec nad Cidlinou a Pardubice jsou v dosahu. Je zde tedy ideální poloha nejen k bydlení, ale i případnému podnikání.
Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce dle vlastních kritérií. Pokud byste chtěli řešit financování, ráda vám jej zprostředkuji.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKojice 31
OkresPardubice
Velikost3 pokoje
Užitná plocha135 m²
Plocha pozemku2.446 m²
Plocha zahrady1.232 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové