Prodej rodinné domy, 146 m2 - Brázdim - Nový Brázdim

Prodej rodinné domy, 146 m2 - Brázdim - Nový Brázdim
  • Adresa Nový Brázdim 116, Brázdim
  • Ev. č. RT1053-IETP837597
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 280 m²

12 000 000 Kč

 

Nabízíme Vám ke koupi dvougenerační rodinný dům o dispozici 7+2 po kompletní rekonstrukci v pěkné a klidné části obce Brázdim. Autem se dostanete do Prahy pouze za 10 min a zastávka autobusu je v pěší vzdálenosti 5 min. Odtud jezdí pravidelně autobusy přímo až do zastávky Letňany v Praze.

Jedná se o samostatně stojící dům se dvěma samostatnými vchody stojícím na vlastním pozemku o celkové výměře 146 m2. Za domem se nachází zahrada se vstupem do zastřešeného altánku, kde se nachází vyzděný gril. Na pozemku se dále nachází vzrostlé tůje a vlastní studna. Před domem je vydlážděná plocha pro parkování pro dvě auta a vjezd do garáže.

Dům je rozdělen na dvě části, které jsou propojené dveřmi, přičemž obě mají vlastní vchod.

První část domu je dizpozičně sestavena v přízemí z velkého obývacího pokoje s otevřeným vstupem do kuchyně, závětří, předsíně, haly, komory a koupelny s WC se sprchovým koutem a v 1. patře se nachází tři pokoje a samostatná koupelna s toaletou s vanou a sprchovým koutem. Do 1. patra se vstupuje přes otevřené schodiště.

V druhé části domu se nachází v přízemí obývací pokoj s krbem se vstupem do 1. patra prostřednictvím samostatného schodiště. V 1. patře se nachází dva samostatné pokoje, přičemž jeden je s orientací do dvora a druhý do zahrady.

Podlahové krytiny jsou plovoucí podlahy v celém domě mimo sociální zázemí a schodiště. Okna jsou plastová. Oba domy se dají užívat jako jeden rodinný dům pro celou rodinu nebo samostatně jako dva domy pro vícegenerační bydlení.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNový Brázdim 116, Brázdim
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná280 m²
Plocha podlahová280 m²
Plocha pozemku394 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno

Podobné nemovitosti