Rodinný dům 4+kk, 120 m2 - Bezkov, okr. Znojmo

Rodinný dům 4+kk, 120 m2 - Bezkov, okr. Znojmo
  • Adresa Bezkov
  • Ev. č. RT1026-01194
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 167 m²

7 000 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Užívejte si východy slunce v pohodlí vlastní terasy při ranní kávě! Tady zažijete skutečnou pohodu a klid venkova a to jen 10 kilometrů od Znojma.

+ 4+kk
+ 120 m2
+ pozemek 1 547 m2
+ terasa 20 m2
+ garáž 20 m2
+ částečně podsklepený
+ udržovaný stav
+ krásná členitá zahrada
+ 10 km od Znojma
+ na prodej s vybavením

Vítejte v Bezkově, poklidné obci, na jejímž okraji stojí velmi udržovaný rodinný dům 4+kk s krásnou členitou zahradou.

Dům prošel v roce 1994 rekonstrukcí, kdy byla modernizována kuchyně, koupelny, dveře a podlahy. Aktuálně je ve velmi udržovaném a suchém stavu. Dispozice 4+kk nabízí na ploše 120 m2 kuchyň propojenou s obývacím pokojem, ve kterém vám zpříjemní atmosféru krb a potěší vás také vstup na terasu s výhledem do zahrady. Dále budete mít k dispozici další 3 prostorné ložnice, koupelnu s vanou a toaletou a samostatné WC.

Jako úložné prostory perfektně poslouží sklep o ploše 20 m2 či garáž, která je o stejné velikosti.

Dokonalé sepětí s přírodou a klid pocítíte už po pár okamžicích na zahradě. Na úctyhodných 1 547 m2 najdete vzrostlé stromy, záhony, oddechovou část i prostor pro pěstování ovoce a zeleniny, ale budete mít také dostatek místa pro bazén, grilování nebo dětské radovánky.

Dům je v prodeji s vybavením, takže se stačí jen nastěhovat. O vytápění se starají radiátory s plynovým kotlem. V domě jsou funkční veškeré inženýrské sítě a je napojený na kanalizaci.

Malá obec Bezkov leží zhruba 10 km od Znojma, se kterým je spojena pravidelnými autobusovými linkami. K dispozici budete mít prodejnu smíšeného zboží, mateřskou školu s dětským hřištěm a knihovnu. Okolí vyzývá k výletům na kole i pěší turistice. V létě pak oceníte možnost koupání v blízkém mašovickém lomu nebo můžete vyrazit na Vranovskou přehradu, od které vás bude dělit zhruba 20 minut jízdy.

Zaujal vás tento dům s nádhernou zahradou? Ozvěte se mi a já vám ho ráda blíže představím na společné prohlídce. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBezkov
OkresZnojmo
Velikost4 pokoje
Plocha užitná167 m²
Plocha pozemku1.574 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (20 m²)
Sklepano (30 m²)

Podobné nemovitosti