Prodej pozemky pro bydlení, 936 m² - Zubří

Prodej pozemky pro bydlení, 936 m² - Zubří
  • Adresa Zubří
  • Ev. č. RT1000-00214
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 936 m²

2 199 317 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Stavební pozemky v klidné části centra Zubří kousek od školy

Tyto nově vzniklé parcely o rozloze od 615 do 936m2 pro skvělé městské bydlení v centrální části Zubří Vás asi příjemně překvapí. Třeba tím, že se hezky mírně svažují a jsou plné sluníčka. Nebo tím, že velikost svého pozemku a jeho umístění si zatím můžete vybrat sami, protože zde vzniká celkem 7 nových stavebních míst. Anebo tím, že máte zajištěno vybudování společné cesty a sítí. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, prohlídkový den je v úterý 15.10. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Jak už jsem zmínila, jsme v centrální části Zubří, nedaleko odbočky na Staré Zubří. A přitom ale nejsme hned u hlavní cesty, ale za potokem, takže projíždějící auta nebudete ani vnímat. Děti to budou mít do školy asi 400 metrů, takže pro rodiče odpadá dennodenní taxikaření. No není to paráda?

A vy dospělí budete mít každý den veselý návrat, protože domů budete přijíždět kolem vyhlášené zuberské pálenice. Celou lokalitu jsme vymysleli s využitím jednosměrné cesty vedoucí z kopce dolů. Takže provoz bude minimální, každý den pouze pár aut vašich nejbližších sousedů. Podívejte se na plánek lokality, ať máte základní představu. A pak si to přijďte omrknout naživo na prohlídku. Máme k celému projektu obrovskou spoustu dalších informací, které do inzerátu nevejdou.

Kromě slivovice bude v lokalitě dostupný také vodovod, kanalizace a elektřina. Jak konkrétně je to vybudováním inženýrských sítí a společné komunikace a hlavně, jaký je na to rozpočet, to opět probereme na prohlídce. Teda, pokud mi zavoláte. :)

Co se zde dá stavět? Územní plán předpokládá hlavně bydlení v rodinných domech. Benzínku bych tu tedy neplánovala, ale hezkou pergolu s venkovní kuchyní, udírnou, grilem a vířivkou na zahradě za domem vidím úplně v živých barvách. A mimochodem, do stavby Vám nebude zasahovat CHKO, takže papírování budete mít o kousek jednodušší.

Parcel bude k mání celkem 7 v rozlohách od 615 do 936m2. Každá je trochu jiná, s jiným výhledem a tvarem, takže si určitě vyberete. Součástí prodeje je i podíl 1/8 na parcele přístupové cesty, který již máte zahrnut v ceně. Tak mi zavolejte, ať vám zrovna Vaše vysněné místo nevyfoukne někdo jiný.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaZubří
OkresVsetín
Plocha pozemku936 m²
ZástavbaObchodní a obytná
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
Aleš Drnovský
Školská čtvrť 1343
Frenštát pod Radhoštěm
ales.drnovsky@gmail.com

Zobraz 11 nabídek