Prodej pozemky pro bydlení, 1 558 m2 - Svatý Jan nad Malší - Sedlce

Prodej pozemky pro bydlení, 1 558 m2 - Svatý Jan nad Malší - Sedlce
  • Adresa Svatý Jan nad Malší - Sedlce
  • Ev. č. RT1172-MR-7465
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 558 m²

3 350 000 Kč

včetně poplatků, včetně právního servisu

 

Ve výhradním zastoupení klienta Vám nabízíme ke koupi 3 krásné a prostorné stavební pozemky v okrajové části obce Sedlce – Svatý Jan nad Malší, nedaleko vodní nádrže Římov. Tyto prostorné pozemky o rozloze 1.254 - 1.558 m2 jsou ideální pro stavbu Vašeho vysněného domova.
Pozemek 159/36 = 1 558 m2, 159/45 = 1254 m2 + vrt, 159/46 = 1 437 m2.
Pozemky jsou kompletně zasíťované a dle UP obce určené k zástavbě jednopatrových rodinných domků venkovského charakteru, s max. zastavěností 35 % výměry pozemku. Přístup k pozemkům je zajištěn po asfaltové komunikaci. Elektřina a napojení na veřejnou kanalizaci jsou přivedeny na hranice pozemků. Voda je řešena vrtem. Díky své velikosti poskytuje dostatek prostoru pro zahradu, terasu, garáž či bazén. Vlaková stanice je v blízkosti, což zajišťuje snadný a pohodlný přístup do okolních měst. Z obce Sedlce je výborná dostupnost do Velešína (4 km), kde naleznete veškerou občanskou vybavenost (školka, škola, zdravotnická zařízení, nákupní středisko, veřejné koupaliště, restaurace atd.). V dohledné době bude zprovozněna dálnice D3, která umožní rychlý dojezd, jak do Českých Budějovic, tak na hraniční přechod s Rakouskem.
Nejlepší možnost pro ty, kteří hledají místo pro trvalé bydlení s možností relaxace a odpočinku v přírodě. Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci a přenechte svým snům prostor k rozvinutí.
Pro bližší informace k nemovitosti kontaktujte prosím realitního makléře.
Financování hypotečním úvěrem Vám zajistíme.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaSvatý Jan nad Malší - Sedlce
OkresČeské Budějovice
Plocha pozemku1.558 m²
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti