Prodej většího stavebního pozemku, 1.199 m2 - Suchý

Prodej většího stavebního pozemku, 1.199 m2 - Suchý
  • Adresa Suchý
  • Ev. č. RT1074-N/RSB/20732/24
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 199 m²

info v RK

neplatíte provizi

 

Exkluzivní nabídka! Prodáváme jedinečný stavební pozemek s připravenou projektovou dokumentací pro moderní bungalov 4+kk. Tento pozemek je ideální pro všechny, kdo touží po klidném životě v harmonii s přírodou. Rovinatý terén zjednodušuje stavební práce a nabízí dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení s možností dalšího rozvoje.
Uprostřed kouzelných lesů Drahanské vrchoviny, kde čisté a zdravé prostředí zaručuje dokonalý únik od ruchu města, naleznete tento skvostný pozemek. Oblast je oblíbenou rekreační zónou, s malebným Sušským rybníkem o rozloze 6ha, pramenem říčky Punkvy a vrcholem Skalky, nejvyšším bodem Drahanské vrchoviny. Pouhých 10 km od Boskovic, kde najdete veškerou občanskou vybavenost včetně kvalitní zdravotní péče, a jen 40 minut jízdy do Brna, což zajišťuje pohodlný přístup ke všem výhodám velkoměsta.
Tato nabídka představuje jedinečnou příležitost pro ty, kdo touží po životě v harmonii s přírodou, ale nechtějí se vzdát blízkosti městského života. Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku tohoto úžasného pozemku. Taková příležitost se naskýtá jen jednou za život!

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaSuchý
OkresBlansko
Plocha pozemku1.199 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti