Prodej pozemky pro bydlení, 901 m² - Střelice

Prodej pozemky pro bydlení, 901 m² - Střelice
  • Adresa Střelice
  • Ev. č. RT1352-03105
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 901 m²

3 552 675 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej pozemky pro bydlení, 901 m2 - Střelice

Hledáte ideální místo pro svůj nový domov nebo rekreační objekt? Tento stavební pozemek o nadstandardní výměře cca 901 m2 v malebných Střelicích u Brna je přesně to, co potřebujete. Pozemek má obdélníkový tvar a nachází se na okraji obce, což zaručuje nepřekonatelné výhledy do přírody. Můžete se těšit na krásné pohledy na lesy, louky a dokonce i na Brno, které je na dosah ruky.

Tento pozemek je ideální pro stavbu rekreačního objektu, ale stále více lidí volí toto klidnější prostředí jako poklidné místo k bydlení. Představte si, jak si užíváte klid a pohodu, zatímco máte veškerou občanskou vybavenost města na dosah. Je to skvělá příležitost pro ty, kteří hledají únik od ruchu velkoměsta, ale přitom nechtějí být odříznuti od moderního života.

Je třeba mít na paměti, že pozemek je nutné napojit na elektřinu a vybudovat studnu, což vám umožní přizpůsobit si všechny aspekty vašeho nového domova podle svých představ. Další výhodou je, že pozemek se nachází téměř v rovině, což usnadňuje jeho využití a stavbu.

K pozemku vede asfaltová silnice, až poslední metry ujedete po udržované zpevněné cestě, což zajišťuje snadný přístup.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a vytvořte si svůj vlastní ráj v srdci přírody, kde budete moci relaxovat a užívat si krásy okolní krajiny.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaStřelice
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku901 m²
ZástavbaRekreační
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaVlak, Silnice, Autobus