Prodej stavebního pozemku 1800 m2 - Vesce, Soběslav (okres Tábor)

Prodej stavebního pozemku 1800 m2 - Vesce, Soběslav (okres Tábor)
  • Adresa Soběslav III
  • Ev. č. RT1260-00723
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 800 m²

3 290 000 Kč

 

Hledáte svůj vlastní kousek klidu a přírody? Máme pro vás neodolatelnou nabídku – stavební pozemek o rozloze 1800 m2, nacházející se přímo na hranici území mezi Vescí a Čerazí u Soběslavi v okrese Tábor.

Jedním z významných benefitů tohoto pozemku je blízkost autobusové zastávky pouhých 200 metrů, nádherný výhled do krajiny a přítomnost restaurace v obci.

Rovinatý pozemek obdélníkového tvaru nabízí klidnou atmosféru a zároveň je jen kousek od lesa. Přístup je zajištěn po obecní komunikaci. Voda je dostupná připojením k nedávno vybudovanému vodovodu, elektřina není daleko a odpad lze efektivně řešit septikem. Zastavitelnost pozemku činí 40%, s možností výstavby jednoho nadzemního podlaží a podkroví.

Lokalita poskytuje kompletní občanskou vybavenost v Soběslavi, kde najdete školy, zdravotní zařízení, obchody i restaurace. Nedaleký Tábor s obchodními centry je dosažitelný autem za 30 minut či vlakem za 25 minut. Okolní příroda láká na různorodé výlety – od koupání v letních měsících, návštěvu kina, až po procházky v okolních lesích s výhledem z rozhledny.

Přijďte si osobně prohlédnout tento skvělý pozemek a přesvědčte se o jeho kouzlu a potenciálu. Podrobnější informace ohledně výstavby jsou k dispozici na vyžádání. Těšíme se na vás během prohlídky!

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaSoběslav III
OkresTábor
Plocha pozemku1.800 m²

Podobné nemovitosti