Prodej pozemky pro bydlení, 1 217 m² - Olomouc - Droždín

Prodej pozemky pro bydlení, 1 217 m² - Olomouc - Droždín
  • Adresa Bukovanská, Olomouc - Droždín
  • Ev. č. RT1355-02634
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 217 m²

info v RK

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej, Pozemky pro bydlení, 1217 m2 - Olomouc - Droždín

Nabízíme k prodeji unikátní pozemek určený k výstavbě rodinného domu v olomoucké části Droždín. Pozemek má rozlohu 1 217 m2 s maximální zastavěností 420 m2 a povolenou výškou do 10 m. Okolní příroda včetně přilehlého lesa poskytuje dostatek soukromí i klidné prostředí k bydlení.

Pozemek nabízí nádherný výhled na Hanou a je ideální volbou pro ty, kteří chtějí bydlet blízko přírody. Součástí prodeje je také schválený stavební projekt na moderní rodinný dům, který navrhl renomovaný brněnský architekt Jan Vlček.

Droždín se nachází přibližně 6 km od centra Olomouce a disponuje výbornou dostupností MHD. Žije zde více než 1 000 obyvatel a oblast nabízí krásné výhledy na nivu řeky Moravy, město Olomouc a Drahanskou vrchovinu. Dále zde naleznete mateřskou i základní školu, pobočku městské knihovny, obchody, sportovní a fotbalový klub a restaurace.

Možnost financování nemovitosti lze bez poplatku řešit s naším hypotečním partnerem. Pro více informací nebo sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte, certifikovaného realitního makléře.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaBukovanská, Olomouc - Droždín
OkresOlomouc
Plocha pozemku1.217 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace