Prodej pozemky pro bydlení, 802 m² - Nelahozeves

Prodej pozemky pro bydlení, 802 m² - Nelahozeves
  • Adresa Nelahozeves
  • Ev. č. RT1375-57202
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 802 m²

2 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej pozemku pro bydlení, 802 m2 - Nelahozeves

Nabízíme vám ke koupi rovinatý pozemek v Nelahozevsi okr.Mělník. Pozemek je územním plánem určen k výstavbě rodinného domu.

Výměra pozemku je 802 m2 včetně vnitřní příjezdové cesty k pozemku. Pozemek je již geometrickým plánem oddělen jako samostatný a bude vložen do katastru s kupní smlouvou. Můžeme poskytnout k náhledu pro konkrétnější představu.

Příjezdová komunikace k pozemku je obecní asfaltová z ulice Pod Strání. Inženýrské sítě el., voda, kanalizace, plyn jsou umístěny v přilehlé komunikaci.

Krásné a klidné místo v již stávající zástavbě rodinných domů. Obec Nelahozeves je k dispozici školka, školka, obecní úřad, pošta, muzeum, galerie a letos nově otevřená moderní restaurace Vinopalna přímo pod zámkem s příjemným venkovním posezením. Na své si přijdou i milovníci sportovních aktivit kdy mohou využít fotbalové i víceúčelové hřiště.

Dopravní obslužnost- velmi dobré dopravní spojení do Prahy, 25 min po D8. Veškerá občanská vybavenost škola, školka, obchody, lékař naleznete v 5 min vzdálených Kralupech n.Vltavou.

Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

ID 57202

V případě, že hledáte něco trošku jiného, určitě mě sledujte na Facebooku: Eva Šťastná – realitní služby „bez-starostí“. Pravidelně tam totiž přednostně zveřejňuji nové zakázky.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaNelahozeves
OkresMělník
Plocha pozemku802 m²
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace