Prodej pozemku 300 m2 se stodolou 70 m2, Nedrahovické podhájí

Prodej pozemku 300 m2 se stodolou 70 m2, Nedrahovické podhájí
  • Adresa Nedrahovice - Nedrahovické Podhájí
  • Ev. č. RT1260-00754
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 300 m²

1 499 000 Kč

 

Nabízíme k prodeji unikátní stodolu v malebné obci Nedrahovické Podhájí. Pokud máte rádi venkovskou atmosféru, klid a přírodu, a hledáte místo, kde si můžete vytvořit svůj vlastní kousek ráje, pak je tato nabídka právě pro vás!

Stodola o zastavěné ploše 70 m2 je umístěna na pozemku o rozloze 300 m2, což poskytuje dostatek místa pro zahrádku, odpočinkovou zónu nebo třeba malé hospodářství. Pozemek poskytuje dostatek soukromí a možností pro vaše zahradnické sny. K pozemku vede obecní příjezdová cesta, která zajišťuje snadnou dostupnost a pohodlný příjezd. Elektrická přípojka se nachází na hranici pozemku, což usnadňuje připojení elektřiny pro vaše potřeby.

Tato stodola nabízí obrovský potenciál pro přestavbu na útulné venkovské bydlení. Představte si, jak si vytvoříte svůj vlastní domov s jedinečným charakterem a kouzlem. Můžete si užívat rána s výhledem na krásnou krajinu, večery u krbu nebo grilování s přáteli na zahradě. Možnosti přestavby jsou téměř neomezené a jen čekají na vaše nápady a kreativitu.

Obec Nedrahovické Podhájí je známá svým klidným a přátelským prostředím, které poskytuje ideální útočiště od městského ruchu. Okolní příroda nabízí mnoho možností pro procházky, cykloturistiku a relaxaci. I přes venkovskou polohu je obec dobře dostupná a nabízí základní služby, které potřebujete pro pohodlný život.

Tato stodola je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají místo s duší a potenciálem. Přijďte se podívat a nechte se inspirovat tím, co vše může toto místo nabídnout. Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás!

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaNedrahovice - Nedrahovické Podhájí
OkresPříbram
Plocha pozemku300 m²

Podobné nemovitosti