Prodej pozemky pro bydlení, 8 797 m2 - Jince

Prodej pozemky pro bydlení, 8 797 m2 - Jince
  • Adresa Jince
  • Ev. č. RT1291-080924
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 8 797 m²

6 464 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout funkční celek pozemků, který je z části určen pro výstavbu 2 RD a pro rekreační aktivity. Velkou výhodou je umístění tohoto rozvojového území, které těsně hraničí s centrální částí Jinec, leží nad rybníkem Plovkou a jen pár kroky se dostanete na sídliště Zborovská.

Tento pozemek je ideální pro někoho, kdo by rád využil rozlohy pozemků pro vybudování kvalitního sídla v místě s kompletní obslužností a možností si vytvořit bezpečné zázemí.

Pozemky dle platného Územního plánu spadají do kategorií:
BV - Bydlení venkovské 3682 m2 (zastavitelná plocha Z13 přímo definuje stavbu max 2RD )
MNr. - Smíšené nezastavěné území - rekreace (určeno pro rekreaci blízkou přírodě, rekreační pobytové louky, přírodní sportoviště, koupaliště, tábořiště, bez staveb (vyjma hygienického zázemí apod.)

Na hraně pozemku je veden veřejný vodovod (z Brdských studní), na který je možno se připojit. Kanalizace prochází spodní částí pozemku. Připojení elektřiny je možné. Přes část pozemku prochází nadzemní elektrické vedení VN 22 kV.

Jince jsou lokalitou s kvalitní občanskou vybaveností - množstvím obchodů, sportovišť a hřišť nejen pro děti, tak mateřskou i základní školou, lékařem i lékárnou a velkým počtem spolků a možností kulturního vyžití. Jince mají i vlastní přírodní koupaliště (biotop) a celoevropsky významnou, právě zrekonstruovanou památku huť Barbora. Areál huti Barbora slouží též jako místo pro koncerty mnohé kulturní akce.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaJince
OkresPříbram
Plocha pozemku8.797 m²
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti