Prodej pozemky pro bydlení, 1 023 m² - Násedlovice

Prodej pozemky pro bydlení, 1 023 m² - Násedlovice
  • Adresa Násedlovice
  • Ev. č. RT1007-00026
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 023 m²

1 749 000 Kč

lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej stavebního pozemku 1 023 m2 - Násedlovice, okres Hodonín

Rád bych vám nabídl stavební pozemek o velikosti 1023 m2, který se nachází přímo v centru malebné obce Násedlovice, jen 12 km od Kyjova. Co vás určitě potěší – majitel už provedl demolici původního starého domu, takže ušetříte minimálně 700 000 Kč, které byste jinak museli vynaložit na jeho zbourání. Po získání stavebního povolení je pozemek ihned připraven k okamžité výstavbě.

Tento pozemek je ideální pro výstavbu jednopodlažního řadového domu 4+KK s podlahovou plochou 96 m2, jak můžete vidět na přiložených vizualizacích. Pokud by vám však tato velikost nevyhovovala, máte možnost si přikoupit sousední pozemek a vytvořit si tak 2047 m2 prostoru pro realizaci vašich plánů.

Orientace pozemku je navíc ideální: štít domu směřuje na severozápad, zatímco vaše zahrada bude krásně slunná na jihovýchodě. Takže si můžete užívat ranní kávu na terase s výhledem do zahrady.

Inženýrské sítě: Elektřina a obecní vodovod jsou již přivedeny na pozemek. Kanalizaci bude potřeba napojit - nachází se však hned na okraji spodní části pozemku.

Pozemek je zasazen v klidné části obce, což zajišťuje příjemné bydlení s dostatkem soukromí. Zároveň však máte výbornou dostupnost do okolních měst, jako je Hodonín nebo Kyjov, což vám poskytne ideální spojení mezi venkovským klidem a městskou infrastrukturou. V Násedlovicích najdete školu (1. stupeň), školku, obchod, restauraci i fotbalové hřiště. Pro milovníky pohybu a vína se v okolí nachází několik cyklostezek a vinařských stezek.

Pokud hledáte místo pro nový domov v klidné lokalitě s krásnou přírodou na dosah a výbornou dostupností do měst, je tento pozemek ideální volbou.

Pro více informací nebo domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaNásedlovice
OkresHodonín
Plocha pozemku1.023 m²
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace