Prodej exklusivního pozemku pro bydlení, 1.046 m2

Prodej exklusivního pozemku pro bydlení, 1.046 m2
  • Adresa Mokrá-Horákov - Mokrá
  • Ev. č. RT1074-N/RSB/20738/24
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 046 m²

12 350 000 Kč

neplatíte provizi

 

Představujeme Vám jedinečnou nabídku stavebního pozemku v prestižní části obce Mokrá – Horákov, který je ideálním místem pro realizaci vašeho snu o moderním rodinném domě či vile. Pozemek se nachází na okraji obce v klidné vilové čtvrti, což zajišťuje dostatek soukromí a zároveň výbornou dostupnost do centra Brna.
Užijte si idylické výhledy na okolní přírodu a blízký les, který dodává místu nezaměnitelný charakter. Pro milovníky aktivního života jsou v blízkosti dostupné cyklostezky, včetně trasy do oblíbeného Mariánského údolí. Tento pozemek je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v srdci přírody s možností rychlého spojení do městského ruchu.
Pozemek je již vybaven stavebním povolením a nabízí možnost využít hotový projekt na stavbu domu, což vám umožní rychle přistoupit k realizaci vašeho nového domova bez zbytečných průtahů.
Nenechte si ujít příležitost postavit svůj vysněný domov na místě, kde se každý den probouzíte s nádhernými výhledy a přímo u prahu přírody. Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku pozemku.

Pozemek celkem: 1.046 m2

Vybavenost:
el. energie - ano
veřejný vodovod - ano
plyn - ano
kanalizace - ano

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMokrá-Horákov - Mokrá
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku1.046 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti