Prodej pozemky pro bydlení, 1 679 m² - Kořenice

Prodej pozemky pro bydlení, 1 679 m² - Kořenice
  • Adresa Kořenice
  • Ev. č. RT1007-00025
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 679 m²

3 390 000 Kč

lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu

 

Stavební pozemek s investičním potenciálem blízko Kolína

Pozemek o rozloze 1 679 m2 v obci Kořenice, nedaleko Kolína by vás mohl zaujmout pokud hledáte pozemek pro stavbu rodinného domu pro sebe a svou rodinu, ale taky pokud jste menší investor a poohlížíte se do čeho investovat a kde zhodnotit své peníze.

Dle územního plánu a regulativům obce je možné na tomto pozemku postavit jak solitérní rodinný dům, tak dvojdům, ale taky rodinný dům o třech bytových jednotkách, viz vizualizace v inzerátu.

Na solitérní rodinný dům bylo dokonce v roce 2020 vydáno pravomocné stavební povolení. Majitelům se však změnila životní situace a ke stavbě domu zatím nedošlo.

Inženýrské sítě se nachází v blízkosti pozemku - přípojka elektřiny přímo na hranici pozemku. Přípojka vody ve vedlejší ulici (vzdušnou čarou zhruba 20 metrů od hranice pozemku). Dle projektové dokumentace bude vodovodní přípojka vedena přes sousední pozemek. Souhlas od majitele sousedního pozemku je k dispozici.

Kořenice jsou malebná obec v okrese Kolín, která nabízí klidné bydlení v blízkosti přírody s výbornou dostupností do větších měst, jako je Kolín či Kutná Hora. Autem budete v centru Kolína během 10 minut a v centru Kutné hory za 15 minut. V Kořenicích se nachází také autobusová a vlaková zastávka s dobrým časovým pokrytím, kdy se přímým spojem bez přestupu dostanete klidně až do Prahy. Samotné centrum Prahy je z Kořenic vzdálené lehce přes 60 km. 

Tato lokalita je skvělá pro lidi, kteří mají rádi klidné bydlení na venkově v kombinaci s pohodlím dobré dostupnosti do větších měst. Pro milovníky přírody je okolí Kořenic ideální pro procházky, cykloturistiku a relaxaci. 

Více informací o tomto pozemku najdete na webových stránkách martintesarek.cz

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaKořenice
OkresKolín
Plocha pozemku1.679 m²
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace