Prodej pozemky pro bydlení, 984 m² - Holín - Prachov

Prodej pozemky pro bydlení, 984 m² - Holín - Prachov
  • Adresa Holín - Prachov
  • Ev. č. RT1219-00159
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 984 m²

1 695 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej investičního pozemku 984 m2 u Prachovských skal, s nádherným výhledem na okolní krajinu. Prachov, okr. Jičín Cena: 1 695 000Kč (1 723Kč/m2)

Ve výhradním zastoupení majitelky Vám nabízíme k prodeji pozemek o rozloze téměř 1 000m2 uprostřed krásné a romantické přírody Českého ráje, v bezprostřední blízkosti Prachovských skal. Pozemek se nachází v klidné části obce Prachov, pouhých 6 km do okresního města Jičín, kde nalezneme veškerou občanskou vybavenost včetně pracovních příležitostí a jen necelý 1 km od Prachovských skal.
Jedná se o pozemek, který je svým umístěním velice zajímavý i jako výhodná investice. Velkou předností je, že se nachází na svahu a má opravdu krásný výhled na okolní krajinu (viz.foto). Vzhledem k tomu, že je ze 3 stran obklopen rodinnými domy a z jedné strany úzkou komunikací a díky tomu se u pozemku (na jeho hranici) nachází inženýrské sítě: elektřina, plyn, obecní vodovod a kanalizace. V současné době lze pozemek užívat na zahradničení, chataření a rekreaci, do budoucna, i přesto, že je nyní vedený na katastru jako zahrada, je dobře využitelný pro postavení chaty a ev. i pro trvalé bydlení.
Celková výměra pozemku činní 984 m2, v současné době je zarostlý hustým lesním porostem (viz.foto).
Cena: 1 695 000 Kč (1 723 Kč/m2)
Pro více informací či domluvu na prohlídku mne neváhejte kontaktovat, na telefonu jsem pro Vás k dispozici Po-Pá 9-19 hod. nebo na e-mailu.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaHolín - Prachov
OkresJičín
Plocha pozemku984 m²