Prodej pozemky pro bydlení, 9 366 m2 - Dolní Dvůr

Prodej pozemky pro bydlení, 9 366 m2 - Dolní Dvůr
  • Adresa Dolní Dvůr
  • Ev. č. RT1165-24709
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 9 366 m²

8 950 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Dovoluji si Vám tímto nabídnout pozemek o celkové rozloze 9.366 m2, který se nachází v malebné obci Dolní Dvůr. Jedná se o výjimečný pozemek, zasazený do nedotčené přírody a poskytující soukromí a klid.

Pozemek se skládá celkem ze třech parcel a na jedné z nich (o celkové rozloze 7.243 m2) je možné realizovat stavební záměr. Tato zastavitelná plocha dle ÚP má dílčí rozlohu 1.000 m2, s kapacitními ukazateli: 1 RD / 4 osoby.

Zásobování elektrickou energií lze řešit připojením na stávající distribuční rozvod NN v místě, případně lze provést z TS nové zemní kabelové distribuční vedení, na které bude RD připojen. Zásobování pitnou vodou lze řešit realizací nového lokální zdroje – vrtanou studnou. Pro odkanalizování je možné individuální řešení formou domovní ČOV nebo BS a biologického filtru s vypouštěním do místní vodoteče.

Okolní zástavba je dle ÚP obce plocha s označením RI (tj. plochy staveb pro rodinnou rekreaci - rozptýlené rekreační zástavby), pouze na této parcele je dána výjimka, tj. nachází se dle ÚP na ploše BV (tj. ploše k bydlení v rodinných domech - venkovských). Převažující způsob využití: území pro bydlení - umožňující pobyt, pohyb, rekreaci a relaxaci obyvatel, dostupná veřejná prostranství a občanské vybavení. Přípustné využití: pozemky staveb rodinných domů; pozemky staveb pro rodinnou rekreaci. Podmínky prostorového uspořádání a základní podmínky ochrany krajinného rázu: výšková regulace zástavby: zástavba bude vždy řešena s limitem max. 1 nadzemní podlaží plus podkroví či u plochých střech ustupující podlaží v rozsahu max. 2/3 druhého nadzemního podlaží. Celková zastavěná plocha staveb budov na pozemku nesmí překročit 200 m2.

Z obce Dolní Dvůr se za pouhých 30 min. autem dostanete do Pece p. Sněžkou nebo Špindlerova Mlýna, kde jsou pro Vás k dispozici skvělé podmínky pro celoroční sportovní vyžití, kvalitní rekreaci a gastronomické zážitky.

Získat stavební parcelu v této lokalitě je naprostá vzácnost. Vzhledem k charakteru území a jeho poloze v národním parku Krkonoše a jeho ochranném pásmu se potřeba vymezení nových zastavitelných ploch projevuje jen jejich velmi malým přírůstkem.

Nabízený pozemek je opravdu jedinečný a mohu ho vřele doporučit...

Pro bližší informace a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaDolní Dvůr
OkresTrutnov
Plocha pozemku9.366 m²

Podobné nemovitosti