Prodej rodinného domu, 121 m2 - Liberec

Prodej rodinného domu, 121 m2 - Liberec
  • Adresa Tyršův vrch, Liberec
  • Ev. č. RT1316-00802
  • Typ
  • Plocha 121 m²

12 599 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte moderní rodinný dům v žádané lokalitě Vratislavice nad Nisou?

Máme pro vás novostavbu rodinného domu o dispozici 5+KK s podlahovou plochou 121 m2 a pozemkem o celkové výměře 967 m2, který je obklopen přírodou s krásným výhledem. Tento dům poskytuje ideální zázemí pro rodinu s dětmi.

Dům má dvě nadzemní podlaží a nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, tři ložnice, dvě koupelny, pracovnu, vstupní chodbu a spíž.

Jednou z hlavních výhod tohoto domu je jeho nízká energetická náročnost - velmi úsporná (B). Tepelné čerpadlo a podlahové topení zajišťují komfortní bydlení s možností využití krbových kamen. Dům je napojen na elektřinu a bude probíhat připojení na veřejnou kanalizaci a vodovod.

Novostavba je nyní ve fázi před dokončením interiérů, což vám umožňuje podílet se na výběru materiálů a finálním designu interiéru dle vašich představ. Ve fotogalerii naleznete vizualizace spolu s reálnými fotografiemi.

Pozemek nabízí dostatek prostoru pro venkovní aktivity a relaxaci. Zahrada je bez terénních úprav, což vám dává možnost dalšího rozvoje podle vašich představ.

Vratislavice nad Nisou jsou atraktivní lokalitou díky své blízkosti k Liberci a Jablonci nad Nisou se skvělým tramvajovým a vlakovým spojením. Je zde výborná občanská vybavenost. V okolí se nachází školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení a sportovní areály.
Kousek od domu zajíždí pravidelně školní autobus na zastávku Tyršův Vrch.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost na moderní a komfortní bydlení ve Vratislavicích nad Nisou! Pro bližší informace nás kontaktujte, financování vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaTyršův vrch, Liberec
OkresLiberec
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná121 m²
Plocha pozemku967 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva, Podlahové