PRODEJ - unikátní rodinný dům 227 m2 se zahradou 1196 m2 - Praha - východ

PRODEJ - unikátní rodinný dům 227 m2 se zahradou 1196 m2 - Praha - východ
  • Adresa Kunice
  • Ev. č. RT1328-126
  • Typ
  • Plocha 227 m²

26 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Tento prosklený skvost vyhrál v soutěži Česká cena za architekturu a řadí se mezi 99 nejlepších domů na domácím trhu!

Rodinný dům o celkové podlahové ploše 226,6 m2 stojí na pozemku s výměrou 1196 m2 . Prvotřídně vybavený interiér je dokonale propojen s udržovanou zahradou, aby ve vás navozoval stejný pocit volnosti a naprostého soukromí jako prvorepublikové funkcionalistické stavby. Velkoplošná okna po celé délce hlavní obytné místnosti tvoří souvislou prosklenou stěnu, která se dá díky zabudovaným kolejnicím zatahovat závěsy. Pro více informací a reálné fotografie navštivte naše webové stránka a neváhejte nás kontaktovat.

Při stavbě vily se rozhodně nešetřilo. Dřevěné podlahy jsou z masivního dubu a stěny v celé nemovitosti jsou gletované, aby nezachytávaly prach. Stropy tvoří pohledový beton a průhledné stěny a okna jsou vyhotoveny z vrstveného bezpečnostního izolačního trojskla plněného interním plynem. Designově čisté koupelny vybavené sanitou Alca a Laufen stejně jako minimalistický kuchyňský kout se spotřebiči značek Miele a Bosh dokonale zapadají do nadčasové stavby.

Vytápění zajišťuje plynový kotel. Příjemnou teplotu v hlavním obytném prostoru udržuje podlahové topení a krb na dřevo. Neschází ani příprava na instalaci fotovoltaiky a tepelné čerpadlo. Nemovitost střeží zabezpečovací systém Jablotron a k parkování lze využít druhý pozemek nebo parkovací stání pod střechou pro dvě auta o velikosti 38,9 m2.

Stavba s výhledem do krajiny s bezúdržbovou zelenou střechou je organicky propojena s nádhernou zahradou. K zavlažování trávníku, okrasných rostlin a ovocných stromů slouží dvě retenční nádrže a dvě studny. Bydlení v této noblesní vile - to je splněný sen o životě v zeleném ráji.

Kunice se zámkem jsou obklopené lesy a na své si tu přijdou lidé se zájmem o procházky v přírodě a cykloturistiku. Dominantou obce je zámek Berchtold se sportovním areálem, tenisovými kurty, fotbalgolfem a dopravním hřištěm pro děti. Když zatoužíte po ruchu velkoměsta, stačí nasednout do automobilu a za necelých 10 minut najedete na dálnici. Po 25 minutách už vystupujete v centru Prahy.

Pokud se vám tato jedinečná nemovitost vryla pod kůži a už ji nemůžete dostat z hlavy, neváhejte a rezervujte si prohlídku. Získejte jednu ze stovky nejpovedenějších staveb v republice pro vás a vaši rodinu, dokud je k mání.

(Fotografie jsou pouze ilustrační.)

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaKunice
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná227 m²
Plocha podlahová266 m²
Plocha pozemku1.196 m²
Plocha zahrady1.040 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Rozměry - výška stropu3,38 m
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti