Prodej kanceláře, Praha

Prodej kanceláře, Praha
  • Adresa Drahobejlova, Praha - Libeň
  • Ev. č. RT1165-24704
  • Typ kanceláře
  • Plocha 48 m²

4 650 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Dovoluji si Vám tímto nabídnout nebytový prostor s podlahovou plochou 48 m2, o dispozici 2kk, který se nachází v 1. NP zděného obytného domu. Jednotka je kolaudována jako "dílna nebo provozovna", skýtá tedy široké možnosti pro budoucí podnikatelský záměr. Nyní dlouhodobě využívána jako kancelář v kombinaci s krátkodobým ubytováním zaměstnanců společnosti. V případě, že by se jednalo o koupi nemovitosti investiční, je možné pokračovat se současnými vlastníky v podobě dlouhodobého nájemního vztahu.

Jednotka se skládá z průchozí místnosti, která slouží jako pracovna spojená s kuchyňskou částí a vstupem do koupelny s toaletou. Zadní část jednotky tvoří světlý obývací pokoj / ložnice s okny do klidnější ulice.

K jednotce náleží sklepní kóje umístěná v 1. PP.

Velkou výhodou je přístup do kanceláře. Ten je zajištěn přímo z ulice, vedlejším vchodem, odděleným od hlavního vstupu k bytovým jednotkám daného obytného domu.

Možnost bezproblémového parkování na ulici Drahobejlova a nejbližším okolí.

V místě veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů a služeb. Nedaleko objektu se nachází obchodní centrum Galerie Harfa, O2 arena a Libeňské nádraží.

Pro bližší informace a termíny prohlídek mě neváhejte kontaktovat.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaDrahobejlova, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná48 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
ZařízenýAno

Podobné nemovitosti