Prodej administrativní budovy v Kladně

Prodej administrativní budovy v Kladně
  • Adresa Dělnická, Kladno - Kročehlavy
  • Ev. č. RT1203-56148
  • Typ kanceláře
  • Plocha 383 m²

13 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Kladno, největší středočeské město kousek od Prahy, na jehož okraji leží bývalý areál kdysi světově známého závodu Poldi. A na jeho hranici se nachází atypická administrativní budova nabízející širokou škálu využití. Budova prošla v roce 2012 kompletní rekonstrukcí a bylo jí přistaveno druhé nadzemní podlaží, využila se k tomu ocelová nosná konstrukce opláštěná z vnější strany sendvičovými panely Kingspan o tloušťce 10cm a z vnitřní strany se sádrokartonem se zateplením.

Celková užitná plocha domu je 383m2 a z toho je 298m2 podlahová plocha kanceláří, učeben a show roomu. V prvním podlaží naleznete sklad 19m2, zkušebnu 60m2 a show room 68m2. Dále je zde sociální zázemí, úklidová komora a místnost se servery. Po vstupu na druhé podlaží nalezneme společný kuchyňský kout, tři kanceláře s celkovou podlahovou plochou 111m2 a učebnu o velikosti 42m2. Také zde najdeme sociální zázemí. O vytápění budovy se stará tepelné čerpadlo a díky zateplení se tak jedná o nízkoenergetickou stavbu.

Budova má ideální polohu, u Pražského letiště jste za pouhých 15min. Díky svému atypickému kruhovitému tvaru, bude tato budova reprezentativním sídlem pro Vaší společnost, ať potřebujete více kanceláří, provozujete e-shop, měli byste rádi zajímavý show room, otevřeli kliniku estetické medicíny s dobrou dostupností do Prahy a na letiště, nebo hledáte prostor pro call centrum, toto vše a mnoho dalšího je zde možné. K budově připadne několik parkovacích míst na blízkém pozemku, počet míst přizpůsobíme Vaší potřebě.

Těším se na viděnou na prohlídce.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaDělnická, Kladno - Kročehlavy
OkresKladno
Plocha užitná383 m²
Plocha pozemku222 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické