Prodej domu, 92 m2 - Tišice - Kozly, 25 km od metra Kobylisy

Prodej domu, 92 m2 - Tišice - Kozly, 25 km od metra Kobylisy
  • Adresa Tišice - Kozly
  • Ev. č. RT1227-00001
  • Typ chata
  • Plocha 92 m²

7 990 000 Kč

včetně provize a právních služeb, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k získání tohoto krásného domu pro trvalé bydlení, nebo rekreaci v malebné obci Tišice. Zastávka metra Kobylisy v Praze je 25 km od domu.
Tento útulný dům, byl postaven z cihel Porotherm, později byla provedena instalace nových bezpečnostních oken Vekra, zateplení fasády a zateplení střechy Pro vaše pohodlí a úspory energie byl nedávno nainstalován nový plynový kondenzační kotel Vailant eco TEC, který zajišťuje efektivní vytápění. Ohřev vody 120 l boilerem.

Vaše bezpečnost je na prvním místě - chata je vybavena moderním zabezpečovacím zařízením jak v hlavní budově, tak i v přilehlé kolárně. V roce 2023 byl postaven nový hliníkový přístřešek na auto, který chrání vaše vozidlo před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Dům disponuje pitnou vodou z městského řadu a na pozemku se nachází i studna. Pro závlahu zahrady je k dispozici retenční nádrž, která umožňuje účinné využití vody. Odpadní vody jsou řádně čištěny v čističce odpadních vod.

Okolí chaty nabízí klidné prostředí s veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu - škola, školka, obchod i restaurace jsou v blízkém okolí, což zajišťuje pohodlný a bezstarostný život pro celou rodinu.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost k vlastnictví tohoto domu, který nabízí nejen komfort a bezpečí, ale také pohodlný a aktivní životní styl ve spojení s přírodou. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku této úžasné nemovitosti!

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaTišice - Kozly
OkresMělník
Velikost3 pokoje
Plocha užitná92 m²
Plocha pozemku469 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Výtahne
Terasaano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Elektřina120V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt