Prodej zahrady s chatou, 400m2 - Jevišovice

Prodej zahrady s chatou, 400m2 - Jevišovice
  • Adresa Jevišovice
  • Ev. č. RT1026-01209
  • Typ chata
  • Plocha 28 m²

1 090 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Dopřejte si relax a příjemně strávené chvíle v přírodě v soukromí vlastní zahrady! Vítejte v zahrádkářské části Jevišovic.

+ pozemek 400 m2
+ chata 28 m2
+ možnost výstavby do 50 m2
+ klidná lokalita
+ řada možností pro výlety
+ 20 minut od Znojma i Moravských Budějovic

Tato rovinatá zahrada poskytuje plochu 400 m2 a aktuálně je pokryta travnatým porostem a několika vzrostlými, ale i menšími stromy. Ty jsou vysázené převážně po jejím obvodu, takže nepřijdete o prostor pro bazén, dětské prolézačky, pískoviště, místo na gril či záhonky pro pěstování rostlin.

Vchod na pozemek vede z boční strany a je situovaný na konci zahrady, kde je umístěna i patrová chata. Ta nabízí v každém patře jednu místnost a má celkovou plochu 28 m2. Díky zavedené funkční elektrice a 5 lůžkům budete mít dostačující zázemí pro přespání. Pokud toužíte po větším pohodlí, potěší vás skutečnost, že zde můžete dle územního plánu postavit rekreační objekt do 50 m2.

K pozemku se pohodlně dostanete po příjezdové cestě. Na pozemek je také dotažena pitná/užitková voda s vlastním vodoměrem. V letních měsících oceníte možnost koupání v blízké Vodní nádrži Jevišovice. Od pozemku leží ale v dostatečné vzdálenosti a i díky výškovému rozdílu zde tak nehrozí nebezpečí zatopení.

Město Jevišovice má bohatou historii a jeho centrum je vyhlášené od roku 1990 památkovou zónou. Disponuje výbornou občanskou vybaveností, ze které nejvíce využijete možnosti nakoupit ve 2 obchodech či zajít na oběd nebo večeři do řady restaurací včetně pizzerie. Okolní členitá příroda vybízí k pěší i cykloturistice. Přímo v obci můžete navštívit krásný zámecký park u Nového zámku nebo vyrazit na prohlídku Starého zámku.

Zaujala vás tato zahrada v klidné části malebných Jevišovic? Kontaktujte mě a já vám ji rád blíže představím na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaJevišovice
OkresZnojmo
Velikost2 pokoje
Plocha užitná28 m²
Plocha pozemku400 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano
KomunikaceZpevněná
TelekomunikaceKabelová televize
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V

Podobné nemovitosti