Prodej chalupa, 122 m² - Rozstání - Baldovec

Prodej chalupa, 122 m² - Rozstání - Baldovec
  • Adresa Rozstání - Baldovec
  • Ev. č. RT1305-E1337L030
  • Typ chalupa
  • Plocha 122 m²

2 640 000 Kč

 

Baldovec - RD 3+kk, chalupa - garáž, zahrádka, dílna - rodinný dům

Znáte Baldovec? Půvabnou vesnici na území Moravského krasu, jen pár kilometrů od propasti Macocha?
Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi původní rodinný dům o dispozici 3+kk, využívaný k rekreačním účelům. Zastavěná plocha je cca 200 m2, k domu dále náleží dílna, garáž a 2 sklepy. Dům je ideální jak pro Vaši rekreaci, kdy uniknete ruchu města a relaxujete v soukromí s rodinou a přáteli, tak i k rekonstrukci a vybudování trvalého bydlení. Probuďte se do zpěvu ptáků a užívejte si výhled do okolní přírody. Každý den bude začínat jako pohádka.Užijte si letní ráno se snídaní na zahrádce, skryti před zraky sousedů, dopoledne se můžete věnovat užitkovému zahradničení a odpoledne vyražte na procházku do lesa nebo do nedalekého wellness v baldoveckém rekreačním středisku. Za chladných dnů Vás okouzlí posezení se skleničkou dobrého vína v ruce u krbu v obývacím pokoji, který navíc dodává domovu útulnou atmosféru. A to není vše - v dalším pokoji jsou původní kachlová kamna, která umocní její kouzlo. Celou chalupou se prolíná dřevo, cihly a keramika, okna jsou kastlová a udržovaná.
Máte strach o svého čtyřkolového mazlíka? Nemusíte, v domě je prostorná garáž s podsklepením. Velká půda navíc dává prostor Vaší fantazii, vybudujte si zde vlastní kousek ráje.
Baldovec je situován v malebném údolí Bílé vody, obklopen hlubokými lesy a panenskou přírodou, je tak ideálním únikem z města. Díky své krátké vzdálenosti od větších měst (cca 37 km od Brna, 29 km od Prostějova a 22 km od Vyškova) zůstanete blízko veškerému městskému luxusu, který potřebujete ke svému pohodlnému životu.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z tohoto důvodu je uvedena třída G.
Tato chalupa je připravena poskytnout Vám a Vaší rodině komfort, bezpečí a klid. Neváhejte, objednejte si prohlídku ještě dnes a učiňte první krok k životu ve Vašem snovém domově!

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaRozstání - Baldovec
OkresProstějov
Velikost3 pokoje
Užitná plocha122 m²
Podlahová plocha200 m²
Plocha pozemku295 m²
Plocha zahrady92 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1900
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,60 m
Sklepano (30 m²)
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadSeptik