Prodej chalupa, 86 m² - Chvalatice

Prodej chalupa, 86 m² - Chvalatice
  • Adresa Chvalatice
  • Ev. č. RT1026-01216
  • Typ chalupa
  • Plocha 86 m²

1 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej chalupy 3+1, 86 m2 - Chvalatice

Nabízíme k prodeji kouzelnou chalupu v obci Chvalatice, jen 500 metrů od Vranovské přehrady. Tento jedinečný objekt o dispozici 3+1 o podlahové ploše 86 m2 nabízí dokonalý únik z městského ruchu a představuje ideální místo pro víkendové pobyty či letní dovolené. Chalupa prošla částečnou rekonstrukcí a nabízí možnost obývání s potenciálem další modernizace.

Při vstupu do chalupy vás přivítá vstupní chodba, která poskytuje přístup do komory a samostatného WC. Po pravé straně najdete první pokoj, po levé kuchyni spojenou s obývacím pokojem. Z této místnosti pak dále vstoupíte do ložnice. V oddělené části nemovitosti, která má vlastní vstup, se nachází další chodba, pokoj a prostor s přípravou na koupelnu. Tyto dvě části lze snadno propojit a rozšířit tak obytný prostor.

Nad obytnou částí se nachází prostorná půda, kterou můžete při rekonstrukci využít pro rozšíření obytné plochy.

V kuchyni je instalován průtokový ohřívač vody pro mytí nádobí. Celkový ohřev vody není zajištěn. Nemovitost je připojena na elektřinu s možností 230 V i 400 V, obecní vodovod i kanalizaci. Na hranici pozemku se nachází také připojení na plyn. Vytápění zajišťují kamna na dřevo umístěná v kuchyni, na kterých si v zimních měsících můžete uvařit chutné jídlo nebo ohřát čaj, což dodá vašemu pobytu jedinečnou atmosféru.

Nemovitost byla průběžně rekonstruována současným majitelem, poslední úpravy proběhly v roce 2020. Díky novým úpravám je chalupa obyvatelná, a přitom ponechává dostatek prostoru pro další úpravy podle představ nového majitele.

K nemovitosti náleží zahrádka, která nabízí prostor k relaxaci a odpočinku. Součástí prodeje je také kůlna a dřevník o celkové rozloze 69 m2, ideální pro uskladnění dřeva nebo nářadí. Další výhodou a místem pro uskladnění věcí je sklep s 9 m2. Před chalupou se nachází nová asfaltová silnice a je zde možné pohodlně parkovat až dvě vozidla.

Oblast Chvalatice se pyšní nejen svou blízkostí k Vranovské přehradě, ale i mnoha možnostmi turistických a rekreačních aktivit. V letních měsících je oblast ideální pro koupání, rybaření nebo vodní sporty, zatímco okolní příroda nabízí široké možnosti pěší turistiky či cyklistiky. Mezi oblíbené turistické cíle v okolí patří hrad Bítov, zřícenina hradu Cornštejn a zámek Vranov nad Dyjí.

Pokud hledáte nemovitost s jedinečným charakterem a možností vlastních úprav, chalupa ve Chvalaticích je ideální volbou. Rád se s vámi setkám na osobní prohlídce a s financováním vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry. Těším se na setkání!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaChvalatice
OkresZnojmo
Velikost3 pokoje
Užitná plocha86 m²
Plocha pozemku413 m²
Plocha dílen69 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Sklepano (9 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva