Prodej byty 4+kk, 160 m² -

Prodej byty 4+kk, 160 m² -
  • Adresa Košařice 97, Zlín
  • Ev. č. RT1189-31438
  • Typ byty 4+kk
  • Plocha 160 m²
  • Vlastnictví osobní

7 200 000 Kč

Cena včetně veškerých poplatků a právních služeb

 

Nabízíme prodej luxusní bytové jednotky s rekreační chatou nacházejících se v menším bytovém domě vilového typu v městské části Zlína Velíková.
Jedná se o slunný velkometrážní byt o dispozicí 4+kk, který má celkovou obytnou plochu 160 m² .
Dispozice 1. NP : vstupní chodba, obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu, kuchyňský a jídelní prostor , vzdušná ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
2.NP: dvě ložnice, z nichž jedna má i malou pracovnu a vstup na balkón a klimatizaci. Celkové pohodlí zajišťuje druhá koupelna s rohovou masážní vanou a toaletou.
Všechny prostory jsou velmi vkusně vybaveny kvalitním nábytkem zhotoveným na míru.
V podzemním podlaží se nachází technická místnost, dvougaráž, z níž polovina náleží k nabízené bytové jednotce (dispoziční řešení pro až 2 vozy ), dále prostory chodby a prádelny se sprchovým koutem.

K nemovitosti náleží část zahrady o celkové výměře 278m², která je velmi vkusně ohraničena řadou vzrostlých keřů a vytváří tak soukromé zákoutí u dřevěné přístavby s kamenným základem, která je vybavena whirpoolem, saunou , pokojem pro hosty , venkovním posezením s krbem a úložnými prostory pro zahradní nábytek, dřevo a zahradní techniku.
Celý prostor kolem RD je oplocen a vytváří tak pocit soukromí ve velmi klidné lokalitě. Dům je napojen na elektriku, plyn a vlastní vodu. Odpady jsou napojeny na obecní kanalizaci.
Nemovitost je vhodná pro všechny kdo chtějí kvalitně bydlet a být v dostupnosti MHD a vyhledávají klidnější lokalitu než městskou, s pohodlným parkováním po příjezdu domů.
Příjezdová cesta - vjezd do garáže je vyhřívaný, což usnadní výjezd z garáže v zimním období. RD se nachází 1 min. od zastávky MHD. V obci Štípa je ZŠ a MŠ. Doporučuji prohlídku po předchozí domluvě s makléřem. Ev. číslo: 31438.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+kk
LokalitaKošařice 97, Zlín
OkresZlín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná160 m²
Plocha podlahová160 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
Terasaano
Lodžieano
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaAutobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Home 4 People
Home 4 People
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@home4people.cz

Zobraz 239 nabídek