Prodej bytu 4+kk o velikosti 119,5 m2 v projektu Praha - Holešovice

Prodej bytu 4+kk o velikosti 119,5 m2 v projektu Praha - Holešovice
  • Adresa Na Maninách, Praha
  • Ev. č. RT1299-NMN 63
  • Typ byty 4+kk
  • Plocha 119 m²
  • Vlastnictví osobní

12 974 005 Kč

včetně DPH

 

Prémiový byt o dispozici 4+kk se západní terasou 18,7 m2 vhodný k okamžitému nastěhování v právě dokončeném novém developerském projektu Na Maninách@Holešovice s vlastní klidnou zahradou do vnitrobloku přístupnou jen rezidentům.
Byt ve velmi klidné ulici Na Maninách, Praze 7 - Holešovicích je součástí rezidenčního projektu v širším centru Prahy s výhledem na Hradčany a Vítkov.
Byt je nadstandardně vybavený venkovními žaluziemi, jednotkou inteligentního ovládání, rekuperační jednotkou sloužící k odvětrání, dřevěnými podlahami, v bytě je použita velkoformátová dlažba a obklad od Villeroy Boch, součástí vybavení jsou podomítkové baterie a značková sanita.
Tři samostatné pokoje nabízí využití jako ložnice, dětský pokoj nebo pracovna. Chodba spojující ložnice, komoru, koupelnu a samostatné WC je osvětlena přirozeným světlem přivedeným střešním světlíkem. V komoře najdete místo pro pračku i uložení věcí. Hlavní společenskou částí bytu je 46,3 m2 velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde je možné instalovat libovolné uspořádání kuchyňské linky, v bytě je skrytá příprava pro budoucí realizaci kuchyňského ostrůvku. Z obývacího pokoje se dostanete na západní terasu o rozloze 18,7 m2. Z obývacího pokoje je také přístup do ložnice se samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Příprava pro budoucí realizaci klimatizace je samozřejmostí.
K bytu náleží velmi prostorný sklep (6,1 m2) a garážové stání v prvním podzemním podlaží budovy. Garážové stání je součástí ceny bytu.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+kk
LokalitaNa Maninách, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná119 m²
Plocha podlahová119 m²
Plocha zahrady1.400 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Poloha objektuV bloku
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace2019
Rok výstavby2018
Míst k parkování23
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Terasaano (19 m²)
Sklepano (6 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti