Prodej byty 4+1, 159 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía

Prodej byty 4+1, 159 m² - Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4840783
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 159 m²
  • Vlastnictví osobní

1 495 000 EUR

 

Byt na prodej 159 m2 Nueva Andalucía

Pokud hledáte skutečně luxusní a výjimečné bydlení, je tento apartmán vynikající volbou. Vyzařuje vysokou třídu, eleganci a špičkovou kvalitu materiálů a povrchových úprav a slibuje, že nezklame. Nachází se ve velmi žádané oblasti Nueva Andalucía v Marbelle a nabízí klidnou oázu s nádherným otevřeným výhledem na moře, a přitom je vzdálen jen několik minut od veškeré občanské vybavenosti Nueva Andalucía a Puerto Banus.

Nabízí 4 ložnice a 4 koupelny a toaletu pro hosty. Orientace na jihozápad zajišťuje maximální množství slunečního světla, díky čemuž je dům velmi světlý a jasný. Po vstupu se vlevo nachází vstupní hala s toaletou pro hosty a úložným prostorem, vpravo pak ložnice pro hosty s vlastní koupelnou a vstupem na terasu. Přímo před vámi se nachází prostorná otevřená kuchyně, jídelna a obývací pokoj, pro které jsou charakteristické prosklené dveře od podlahy až ke stropu, které zajišťují bezproblémové spojení vnitřního a venkovního prostředí. Nádherná terasa nabízí úchvatný výhled na hory a moře, ideální pro ranní kávu nebo večeře s blízkými.

V přízemí se nacházejí další dvě ložnice pro hosty a hlavní ložnice, všechny s vlastní koupelnou. Z hlavní ložnice a ložnice pro hosty je přístup na krytou terasu, k bazénu a do soukromé zahrady, takže apartmán působí jako soukromý dům.

Výhodná poloha se nachází v blízkosti jezera Lago de Las Tortugas, v jehož blízkosti se nachází golfová hřiště Real Club de Golf Las Brisas, Los Naranjos Golf Club a Aloha Golf Club. Tato oblast je nejen rájem golfistů, ale nabízí také veškeré vybavení potřebné pro výjimečný životní styl, včetně restaurací, barů, sportovních zařízení a supermarketů.

Tento zcela nový luxusní apartmán nabízí elegantní moderní atmosféru, výjimečný design a úchvatný panoramatický výhled. Nemovitost, kterou musíte vidět! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Nueva Andalucía, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha159 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (167 m²)
TelekomunikaceSatelit